E EFREM Femtopat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #1 Merhaba, FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum. Çok sesli olmayan mekanik bir klavye arıyorum. Bütçem en fazla 3000 TL. Aşağıdaki linkteki klavyeyi beğendim. Klavyeler hakkında çok bilgim yok. Yorum ve yardımlarınızı bekliyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-hyperx-alloy-origins-core-red-switch-kablolu-oyuncu-klavyesi-1124794932/detay
Merhaba, FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum. Çok sesli olmayan mekanik bir klavye arıyorum. Bütçem en fazla 3000 TL. Aşağıdaki linkteki klavyeyi beğendim. Klavyeler hakkında çok bilgim yok. Yorum ve yardımlarınızı bekliyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-hyperx-alloy-origins-core-red-switch-kablolu-oyuncu-klavyesi-1124794932/detay
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.751 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hem bilgi edinebilir hem de fiyat ve ürünleri açıklamadaki linklerden inceleyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hem bilgi edinebilir hem de fiyat ve ürünleri açıklamadaki linklerden inceleyebilirsin.
Kadir Güvener Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 1.254 Çözümler 2 Yer İstanbul 13 Mart 2024 #3 Amazon.com.tr Amazon.com.tr
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 13 Mart 2024 #4 Gmk67 toplayabilirsin. ÃalıÅırken deÄiÅtirilebilir mekanik klavye conta Bluetooth 2.4G RGB arkadan aydınlatmalı conta yapısı klavye 3 mod özelleÅtirilmiÅ klavye - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 129 TuÅları siyah ve Beyaz Japon Klavye TuÅları Kiraz Profili PBT Boya Süblimasyon Mekanik Klavye Klavye TuÅları MX Anahtarı 61/64/68 - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com KBDiy GMK soya sütü klavye tuÅ 135 tuÅları PBT japon kore klavye tuÅ ISO GMK67 K500 oyun mekanik klavye için kiraz profil girin - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Akko V3 Piano Pro Switch (45pcs) | Akko Official Global Site (iki adet.) Dracula Castle bakabilirsin. Dracula Castle 5075B Plus | Akko Official Global Site Akko Beken Plus multi-modes solution (2.4G/Bluetooth/Type-C); Gasket mount structure; PBT double shot ASA profile keycaps; Battery capacity: 3000mah; SMD LED RGB backlit; IXPE switch pad… en.akkogear.com
Gmk67 toplayabilirsin. ÃalıÅırken deÄiÅtirilebilir mekanik klavye conta Bluetooth 2.4G RGB arkadan aydınlatmalı conta yapısı klavye 3 mod özelleÅtirilmiÅ klavye - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 129 TuÅları siyah ve Beyaz Japon Klavye TuÅları Kiraz Profili PBT Boya Süblimasyon Mekanik Klavye Klavye TuÅları MX Anahtarı 61/64/68 - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com KBDiy GMK soya sütü klavye tuÅ 135 tuÅları PBT japon kore klavye tuÅ ISO GMK67 K500 oyun mekanik klavye için kiraz profil girin - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Akko V3 Piano Pro Switch (45pcs) | Akko Official Global Site (iki adet.) Dracula Castle bakabilirsin. Dracula Castle 5075B Plus | Akko Official Global Site Akko Beken Plus multi-modes solution (2.4G/Bluetooth/Type-C); Gasket mount structure; PBT double shot ASA profile keycaps; Battery capacity: 3000mah; SMD LED RGB backlit; IXPE switch pad… en.akkogear.com