Y Ysuf Kilopat Katılım 21 Mart 2016 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2016 #11 yigit_turk18 dedi: önemli değil sağol öneri için birede forum nasıl oluştururum bu sitede daha yeniyim. Genişletmek için tıkla... Sosyal>Masaüstü Bilgisayarlar, yukarıda yeni konu aç butonunu görüceksin.
yigit_turk18 dedi: önemli değil sağol öneri için birede forum nasıl oluştururum bu sitede daha yeniyim. Genişletmek için tıkla... Sosyal>Masaüstü Bilgisayarlar, yukarıda yeni konu aç butonunu görüceksin.
yigit_turk18 Megapat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kendi Çapında Oyuncu 10 Nisan 2016 #12 Ysuf dedi: Sosyal>Masaüstü Bilgisayarlar, yukarıda yeni konu aç butonunu görüceksin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah.
Ysuf dedi: Sosyal>Masaüstü Bilgisayarlar, yukarıda yeni konu aç butonunu görüceksin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah.
M Maximus48000 Hectopat Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2016 #13 Tom clancy için pc toplamak istiyorum bütce 3500 3700 bile olabilir ama Ne alıcağımı fazla bilmiyorum parça ları yazarsanız sevinirim (i7) sistem olursa sevinirim
Tom clancy için pc toplamak istiyorum bütce 3500 3700 bile olabilir ama Ne alıcağımı fazla bilmiyorum parça ları yazarsanız sevinirim (i7) sistem olursa sevinirim