3000 TL Türkçe %75 Klavye Önerisi

Bütçe
3000TL
Makaleler
1
Merhabalar,

F tuşları olan ve büyük Enter tuşlu Türkçe hangi mekanik klavyeyi önerirsiniz? Siyah sisteme uyan bir şey lazım. Bugün sipariş vermeyi düşünüyoruz.

Türkçe öneri gelmezse Türkçe olmayan seçenekleri de değerlendirebiliriz.

3000 TL civarı bütçemiz var ama çok aşmak istemiyor alacağımız arkadaş. Siyah sisteme uyan bir şey güzel olur. RGB önemli değil, kırmızı ve manyetik gibi lineer switch olabilir.

Teşekkürler şimdiden.

Merhabalar,

F tuşları olan ve büyük Enter tuşlu Türkçe hangi mekanik klavyeyi önerirsiniz? Siyah sisteme uyan bir şey lazım. Bugün sipariş vermeyi düşünüyoruz.

Türkçe öneri gelmezse Türkçe olmayan seçenekleri de değerlendirebiliriz.

3000 TL civarı bütçemiz var ama çok aşmak istemiyor alacağımız arkadaş. Siyah sisteme uyan bir şey güzel olur. RGB önemli değil, kırmızı ve manyetik gibi lineer switch olabilir.

Teşekkürler şimdiden.
Büyük enter zorunluysa bu

Değilse bunlar

Teşekkürler arkadaşlar siyah olan güzel duruyor. Peki aşağıdaki hakkında ne düşünüyorsunuz? Tuşların ışık geçirmesi dolayısıyla daha iyi olabilir gibi geldi. Switchleri nasıldı?

Teşekkürler arkadaşlar siyah olan güzel duruyor. Peki aşağıdaki hakkında ne düşünüyorsunuz? Tuşların ışık geçirmesi dolayısıyla daha iyi olabilir gibi geldi. Switchleri nasıldı?

Yani kesin kötü diyemem ama ucuz fiyatlı manyetikler bana çok güven vermiyor uzun vadede. Sorun çıkarma olasılıkları aynı bütçedeki mekanik klavyelere göre daha fazla. Ayrıca ses ve hissiyat olarak da çok kötüler mekaniklere göre.

Benim son attığım model de ışık geçiriyor aslında, onu düşünebilirsin bence.

Garanti konusunda sorun çıkarmadıkları sürece sıkıntı yok aslında. Ama ses konusu önemli dediğiniz gibi. Neyse arkadaşa attım karar versin o zaman. Siyah AULA ışık geçiren ile bu arasında. Hangisini beğenirse :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı