3000 TL Türkçe klavye önerisi

Saaira

Picopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 haftadır klavye arıyorum. Önce AJAZZ AK820 Pro klavyeyi satın almıştım, ama önceden Türkçe bir klavye kullanıyordum. Tuşlar İngilizce olduğu için hoşuma gitmemişti, bu yüzden iade ettim. Ancak klavyenin hissiyatını, switch’ini ve tuşlarını baya beğenmiştim; tek sebep İngilizce olmasıydı.
Aradığım Özellikler;
Yellow, Brown veya Gri’ye benzer bir switch olması
Kablosuz olması
Türkçe olması
Mümkünse beyaz olması
Ses açma-kapama tuşunun bulunması
%75 veya üstü olması
Örnek olarak bunu buldum hatta fazlasıyla beğendim daha iyi bi klavye bulmazsam bunu alacağım.

Niye iade ettin ki türkçe tuş kapakları var 700-800TL civarında, takıp kullanmaya devam edebilirdin AK820'yi, güzel bir klavyedir. Aula F75 de güzel, tuş kapaklarıyla uğraşmak istemezsen ve resimdeki gibi Türkçe kapaklar ile geliyorsa alınabilir.

Klavye’yi 2700 TL’ye almıştım ve üstüne keycaps alırsam 3500–3600 TL’ye falan geliyordu klavye. Klavyeyi aldıktan sonra fark ettim ki daha ucuza AulaF75 gibi klavyeler varmış, ben de iade ettim. Birde tuşları türkçe yazıyor sonuçta ingilizce gelme gibi bi ihtimalimi var tuşların?

Alacağınız mağazaya sorarsanız daha net yanıt alırsınız, AK820 Pro o kadar pahalıya geliyorsa Aula F75 daha mantıklı bir seçenek. Klavye üzerindeki ekranlar pek bir işe yaramıyor o yüzden sadece ses tekerleği olması bence daha mantıklı. Ben de birkaç aydır F75 kullanıyorum gayet iyi bir klavye.

X85 Pro var bir araştır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…