3000 TL VDSL modem önerisi

Keenetic Extra DSL KN-2112 alabilirsin veya mevcut DSL modemi köprü moduna alıp Hopper KN-3811 kullanabilirsiniz.
Modemi kullanamam çünkü değiştirmem gerekiyor. Keenetic Extra hakkında olumlu yorumlar da var fakat olumsuz yorumlar da uğraştırdığı yönünde. Siz ne düşünüyorsunuz?

Modemi kullanamam çünkü değiştirmem gerekiyor. Keenetic Extra hakkında olumlu yorumlar da var fakat olumsuz yorumlar da uğraştırdığı yönünde. Siz ne düşünüyorsunuz?

Eski modemi niye kullanamazsın? 200-300TL al ikinci el TT modem kullan. Ben öyle kullanıyorum. İlerisi için aldım hem fiber geldiğinde kullanırsınız.

Eski modemi niye kullanamazsın? 200-300TL al ikinci el TT modem kullan. Ben öyle kullanıyorum. İlerisi için aldım hem fiber geldiğinde kullanırsınız.
İnternetim gidip gelmeye başlamıştı, kontrolleri ekipler yaptı. Kablolarda vesaire bir sorun olmadığını, sorunun modemden kaynaklı olduğunu söylediler. Açıkçası birkaç kere söylediniz ve kafama yattı. Ama modemi kullanıp router olarak bir cihaz kullanırsam yine aynı sorun olur mu bilmiyorum.

Olmaz hocam. Keenetic DSL girişli modem alırsan altyapın kötüyse daha sık kopma yaşarsın. Türk Telekom'un kendi verdiği modemden birini alırsan kopma sorunu nadir ve az olur. Ben mesela TD-9970V3 kullanıyorum kopma olmuyor. TP-Link VR300 ile yazın özellikle kopma sorunu oluyordu. Kurulumu yapamazsan Telegram'da markanın gruplarını bulursun veya burada konu açarsın yardımcı olunur.

TurkNet kullanıyorum, modem alamıyorum galiba. Daha önceden kopmalar olmuyordu, bir süredir oluyor. TT saha ekipleri 2 kez gelip inceleme yaptılar. İnternet hızının sorunsuz geldiğini, modemin düşürdüğünü söylediler. Keenetic Hopper DSL’de karar kılmıştım.

İkinci modemle uğraşmak istemiyorsan Hopper DSL alabilirsin. Kopma sorunu yaşarsan SNR düşürsün. Hopper DSL'den daha güçlü Hopper 3811. İleri bir yatırım olur. Hopper DSL kullanırsan TT modemlere göre hız düşebilir. Lades olur. Ben anlatacaklarımı anlattım karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…