3000 TL Wireless mouse önerisi

Bütçe
2000-3000

Merk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopta kullanabileceğim 2000-3000 arası Wireless Gaming mouse arıyorum. Kullanan, tecrübe eden arkadaşlar yorumlarını bırakırsa memnun olurum.

Ninjutso Sora 4K modeli yakında Türkiye'ye gelecek. Wraith Esports'ta satılacak. Tahmini fiyatı 3500-4000 olur diye düşünüyorum Bütçe artarsa ve acil ihtiyaç yoksa beklemeni tavsiye ederim. Ninjutso Sora da iyi faredir, fakat stoklarda yok hiçbir yerde. Muhtemelen 4K modelinden sonra 1K modeli daha üretilmez.

3000 TL bütçede birçok seçenek var. Büyük elin varsa, palm tutuyorsan Deathadder V3 Pro var. Fakat outlet.

2. elde de bulabilirsin. Palm tutuş için en iyisi bu. Bir tık daha iyisi yok. 2. el istemezsen;

Küçük elin varsa, fingertip veya claw tutuyorsan;

2 aydır kullanıyorum çok güzel bir fare öneririm.

Yorumlarınız için teşekkür ederim fakat Razer dışındaki önerdiğiniz markaların yazılımı var mı?

Yorumlarınız için teşekkür ederim fakat Razer dışındaki önerdiğiniz markaların yazılımı var mı?

Glorious, Pulsar, Delux'un yazılımı var. Endgame'in yok diye hatırlıyorum.

Dragonfly F1 Pro kullanıyorum tavsiye ederim.

Dragonfly f1 pro kullanıyorum, tavsiye ederim.

Peki tekrar sormak gerekirse Razer DeathAdder V3 Pro, dermoshark M3 veya Ninjutso Sora bunlardan hangisi tercih edilmelidir. Not: Bu arada elim büyüktür.

Bana kalsa yazılım kullanmayın zaten. Razer mouse kullanıyorum fakat ayarlarımı ayarlardıktan sonra Synapse'i derhal sildim PC'den. Arkadan 4-5 tane Synapse işlem çalıştırıyor. Çok kötü bir App. Asus Armoury Crate ile yarışır kötülük konusunda tabii Armoury kadar rezalet değil şimdilik.

Yazılımı zaten DPI ayarı için kullanıyorum dostum onun dışında benim içinde pek bir önemi yok.

Ama Ninjutso Sora dermoshark M3 ve Razer DeathAdder V3 Pro arasında kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…