Bütçeyi esnetebilirim, yeter ki kaliteli olsun. Fotokopi, renkli çıktı özelliği olursa iyi olur. Dayanıklı ve kartuşu çok pahalı olmayan bir model önerebilir misiniz?
Bütçeyi esnetebilirim, yeter ki kaliteli olsun. Fotokopi, renkli çıktı özelliği olursa iyi olur. Dayanıklı ve kartuşu çok pahalı olmayan bir model önerebilir misiniz?
Canon Pixma G2410 Tarayıcı Fotokopi Renkli Çok Fonksiyonlu Tanklı Yazıcı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Ama kartuşlu yazıcılarda da sürekli kartuş almak gerekmiyor. Her gün 10-20 sayfa çıktı alıyorum. Mürekkep bittikçe dolduruyorum. 1 senede 6-7 kere doldurmuşumdur hiç bir sorun olmadı. Tek sıkıntı uzun süre kullanmazsanız kartuşların ucu kuruyor. Bunun çözümü de arada bir baskı almak.
Canon Pixma G2410 Tarayıcı Fotokopi Renkli Çok Fonksiyonlu Tanklı Yazıcı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Ama kartuşlu yazıcılarda da sürekli kartuş almak gerekmiyor. Her gün 10-20 sayfa çıktı alıyorum. Mürekkep bittikçe dolduruyorum. 1 senede 6-7 kere doldurmuşumdur hiç bir sorun olmadı. Tek sıkıntı uzun süre kullanmazsanız kartuşların ucu kuruyor. Bunun çözümü de arada bir baskı almak.
Yazıcı mürekkep setleri satılıyor. Onu alınca yanında kuru mürekkepi çözen bir solüsyon ve vakum aparatı gönderiyorlar, onunla açabilirsiniz. Ama ayda bir gelip bir test baskısı falan da alsanız yeter hemen kuruyan bir şey değil zaten.
Çok para vermek istemiyorsanız kartuşlularda üzmez sizi.
Bluetooth bağlantısı önemli, telefondan bile çıktı fotoğraf alınır tabi uygulamasını indirmek önemli. PC ile bağlantı kablosunu vatandan aldım. HP kablo vermiyor...Özellikleri baskı sayısını iyi incele.
www.trendyol.com
Ama kartuşlu yazıcılarda da sürekli kartuş almak gerekmiyor. Her gün 10-20 sayfa çıktı alıyorum. Mürekkep bittikçe dolduruyorum. 1 senede 6-7 kere doldurmuşumdur hiçbir sorun olmadı. Tek sıkıntı uzun süre kullanmazsanız kartuşların ucu kuruyor. Bunun çözümü de arada bir baskı almak.
BROTHER DCP-T220 FOTOKOPİ, TARAYICI, MÜREKKEP TANKLI YAZICI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Fiyatı gayet güzel, 3500TL. Yalnız üründe Wifi ve Bluetooth yok. Eğer sizin için şart özellikler değilse bu yazıcıyı değerlendirebilirsiniz. Veya bütçe artarsa Ecotank serisi yazıcılara bakılabilir.
Kartuşlu yazıcı almanızı önermem.