3000 TL ye Sistem Toplama

Her türlü render ve oyun için ekran kartı ?

• AMD

• Nvidia

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Mr. Beko

Kilopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar;
Yakın zamanda bir Laptop aldım fakat hiç memnun değilim. Bu yüzden en kısa sürede her türlü oyunu oynatabilen ve rahat render yapabilen 3000 TL civarında monitör ve klavye dahil sistem toplamayı düşünüyorum. Biraz araştırma yaptım ekran kartı ve işlemciye karar veremedim. İşlemci için AMD Fx 8320 ve 8350 arasında kaldım. Aralarında çok fazla fark varmıdır ? Ekran kartı için de Nvidia GTX 760, GTX 770 ve AMD Radeon r9 280x, Radeon r9 290 arasında kaldım. Sizce ekran kartını Asus mu yoksa MSI mı almalıyım, aralarında ne kadar fark vardır. MSI daha ucuz diye biliyorum. Asus yerine daha üst seviye bir MSI alsam pişman olurmuyum ? Tavsiyeleriniz nelerdir ? Şimdiden Teşekkürler.

upload_2015-1-10_20-52-29.png

Pardon bu kendi sistemim K'lı bir işlemci koymayı unutmuşum.

upload_2015-1-10_20-57-51.png

Fakat benim asıl cevap aradığım soru msi mı yoksa asus mu daha iyidir. İntel yerine AMD düşünüyorum ve ssd ye gerek duymuyorum. Ve ayrıca klavye ve monitör dahil 3000 TL. Yine de teşekkürler.

Konuyu batırdım kusura bakmayın birazda amatörlük.MSI f/p açısından daha iyi bana göre ve çoğu tecrübelinin fikride öyle.Mouse olarak g300 alabilirsiniz biraz eski model fakat gayet sağlam.Klavye açısından bir şey diyemem o konuda mazur görün beni yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi sosyaller. :)

Teşekkürler tavsiyeleriniz için. Mouse um zaten var A4 Tech X7. Sadece klavye ve monitör lazım. Size de iyi sosyaller :D

İntel toplanabilir bence. AMD düşük bütçeli sistemlerde iş yapıyor. Hemde Render için kullanacaksınız. İntel sistem toplansın sana bence yazık etme elindeki paraya. :)

Elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştım nasıl olmuş sistem bende merak ettim. :)

NOT : 300 TL'lik bir açık var. Eğer OC yapıcaksanız o parayla da bir soğutucu alırsınız.

Dosya Ekleri

• Screenshot - 10_1.png
    Screenshot - 10_1.png
    52,9 KB · Görüntüleme: 344
Son düzenleme:
Sistem güzel olmuş teşekkürler. Fakat sizin görüşünüze katıldığım pek zöylenemez, aksine benim düşüncem intel gereksiz yere pahalı işlemciler üretiyor. Çünkü intelin 1000 TL lik işlemcilerine denk AMD nin 900 ya da 800 TL lik işlemcileri de mevcut. Onun dışında kasa biraz tuzlu olmuş açıkçası o kadar pahalı bir kasaya gerek olmadığını düşünüyorum. Ve de konunun başında belirtmem gerekirdi ama klavye için oyuncu klavyesi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı