3000 TL ye Sistem Toplama

Her türlü render ve oyun için ekran kartı ?

  • AMD

  • Nvidia


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Hem oyun hem de render yapacağım :) Peki render ı işlemciyle mi yapmalıyım yoksa ekran kartıyla mı?
 
Ne tür bir render yapacaksınız oynarken kaydetme veya yayınlama gibi bir şey mi yoksa Adobe Premiere falan mı ?
 
Kaydetmenin üstüne Premiere yani anladım :) biraz araştırayım ozaman.

Şimdi şöyle bilgilere ulaştım Render da Ghz hızı ve çok çekirdek performansı ve sayısı önemli bir husus bu durumda AMD F/P açısından biçilmiş kaftan oyun konusunda tek-çekirdek performansı İntelin daha iyi fakat çok aşırı farklar yaratmıyor bu durumda AMD öneriyorum ben üst düzey İntel işlemciler Render oyun her konuda iyiler ama bu sefer Ekran Kartına bütçe kalmayacak sonuçta bir işe yaramayacak. FX 8350'yi güzel bir soğutmayla OC edersen tam istediğin performansı alırsın diye düşünüyorum.

Bide sana tavsiyem 8GB (2x4GB) Vengeance Pro DDR3 2400MHz CL11 Ram - Vatan Bilgisayar hemen bu ramlerden sipariş ver internetten. 2-3 gün önce 16 adet diyordu bu gün 2 adet kalmış elini çabuk tut bu fırsatı daha bulamayabilirsin Render konusunda 2400 Mhz çok katkı sağlayacaktır zaten öyle bir indirime girmişki 1600 Mhz ramlerle aynı fiyata satılıyor
 
Teşekkürler. Ben de AMD düşünüyorum fakat hemen şimdi sistemi toplamayacağım iyice araştırıp uygun bir zamanda toplayacağım. Tavsiyeleriniz için teşekkürler. İyi sosyaller :)
 
Teşekkürler. Ben de AMD düşünüyorum fakat hemen şimdi sistemi toplamayacağım iyice araştırıp uygun bir zamanda toplayacağım. Tavsiyeleriniz için teşekkürler. İyi sosyaller :)
Ekran kartı konusunda çok derin mevzular var bayağı araştırman gerekicek CUDA destekli Ekran kartları var Nvidia'nın diğer taraftan AMD'nin Ekran kartlarındaki çekirdek sayısı Nvidia'dan daha fazla falan başka bir sürü etken var.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı