3000 TL'den Fazla Bir Fiyatta PC Toplamak Gerekli mi?

Maudit

Kilopat
Katılım
4 Eylül 2018
Mesajlar
1.225
Çözümler
13
Merhaba arkadaşlar. Kendim kendime bir bilgisayar toplamaya çalışıyorum. Benim için ikinci bir bilgisayar olacak. Toplam bedeline gelince gerçekten çok düşük bütçeli ve zamanın oyunlarını hemen hemen çalıştırmakta zorluk çekmeyecek bir bilgisayar. Tamamen kendimce fiyat / performans ürünlerinden yola çıkarak toplamaya çalıştım. Sistemin direkt Youtube videosunu buldum ve burada birkaç video paylaşacağım. Sizce gerekli mi 3000 TL'den daha fazla bir bilgisayar toplamak?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı mantıkla bende 1997 Model Ford Ka var, yakıtı ortalama, hızı güzel, parçası ucuz. Neden üst modeller alınıyor yada neden alırım söyleyeyim:
Benim aracın yedek parçası zor bulunuyor.
Her geçen gün satmam zorlaşacak. Belki 2 belki 5 yıl sonra elimde patlayacak.

İnsanlar neden belli tutarın üstünde PC toplar, uzun yıllar idare etsin diyebilir, işi için gerekiyordur, FPS yada görüntü kalitesine önem veriyordur gibi gibi.

Benim aracımdan memnun olma nedenim ihtiyaçlarımı karşılıyor. Yarın farklı bir yol yapılır, aracım yavaş gitmeye başlar veya şartlara uyum sağlamaz satar yenisini alırım. Bu kadar basit.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı