oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.481 Çözümler 3 21 Aralık 2021 #1 Bilgisayar masamın çekmecesinde öylece duruyordu. Bir gün umursayıp fiyatına bakınca sıfırının minimum 3-4 bin TL arasında satıldığını gördüm. Sahibinden, Letgo gibi sitelerde ses yok. Bunu nereden satabilirim?
Bilgisayar masamın çekmecesinde öylece duruyordu. Bir gün umursayıp fiyatına bakınca sıfırının minimum 3-4 bin TL arasında satıldığını gördüm. Sahibinden, Letgo gibi sitelerde ses yok. Bunu nereden satabilirim?
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2021 #2 Emlakçılar falan alır, onlarla iletişime geçebilirsin.
oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.481 Çözümler 3 21 Aralık 2021 #3 cinar_yasarrr dedi: Emlakçılar falan alır, onlarla iletişime geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Belki forumdan mühendis bir arkadaş tavsiye verir.
cinar_yasarrr dedi: Emlakçılar falan alır, onlarla iletişime geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Belki forumdan mühendis bir arkadaş tavsiye verir.
Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #4 cinar_yasarrr dedi: Emlakçılar falan alır, onlarla iletişime geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Emlakçı lazeri ne yapacak? Edit: Özür yanlış görmüşüm aklıma bu geldi benim lazer deyince
cinar_yasarrr dedi: Emlakçılar falan alır, onlarla iletişime geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Emlakçı lazeri ne yapacak? Edit: Özür yanlış görmüşüm aklıma bu geldi benim lazer deyince
K Kralmelo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.880 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #5 Magnezyum dedi: Emlakçı lazeri ne yapacak? Genişletmek için tıkla... Emlakçı evlerin kaç metrekare olduğunu ne ile ölçüyor?
Magnezyum dedi: Emlakçı lazeri ne yapacak? Genişletmek için tıkla... Emlakçı evlerin kaç metrekare olduğunu ne ile ölçüyor?
Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #6 Kralmelo dedi: Emlakçı evlerin kaç metrekare olduğunu ne ile ölçüyor? Genişletmek için tıkla... Editledim mesajı kusura bakmayın.
Kralmelo dedi: Emlakçı evlerin kaç metrekare olduğunu ne ile ölçüyor? Genişletmek için tıkla... Editledim mesajı kusura bakmayın.
oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.481 Çözümler 3 21 Aralık 2021 #7 Arkadaşlar tavsiye geldi sandım.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2021 #8 Kralmelo dedi: Emlakçı evlerin kaç metrekare olduğunu ne ile ölçüyor? Genişletmek için tıkla... Metre ile. Dijital yani lazer metreler sayesinde bu işleri çok daha kısa sürüyor.
Kralmelo dedi: Emlakçı evlerin kaç metrekare olduğunu ne ile ölçüyor? Genişletmek için tıkla... Metre ile. Dijital yani lazer metreler sayesinde bu işleri çok daha kısa sürüyor.