3000 TL'lik oyun laptobu önerisi

You_Suf

Hectopat
Katılım
13 Aralık 2015
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar ben youtube yolunda ilerlemeyi düşünen bir gencim ve bir oyun laptpuna ihtiyacım var. Neden laptop diyebilirsiniz hemen ona da cevap vereyim. Öncelikle ben sabit bir evde kalmayı düşünmüyorum yani bir sürü ev değiştirebilirim. Ama bir gün elbet sabit bir evde kalacağım ama o güne kadar masaüstü bilgisayar istemiyorum. Çünkü taşıması ve kurulumu zaman alıyor. Bunun için laptop istiyorum.
Benim sizden isteğim bana oyun laptopları önermeniz. Ama bütçem biraz kısıtlı. 3000 tl gibi bir bütçem var. en fazla 3200 olur. Evet bu bütçeye oyun laptobu bulmak zor ama düzenli bir glirim olmadığı için ve aileme fazla yük olmamak için bütçem düşük. Son olarak önereceğiniz laptobun aşırı bir ısınma sorunu olmasın ve belirttiğim bütçeyi aşmasın.
Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum ve önerlerinizi bekliyorum.
 
Bu konu hakkında Ebrar PC den MSİ bakabilirsin.Ordan karşılaştırmasını istediğinide buraya atarsan çok daha iyi yardım edilebilir.
 
Dostum şu an 3100 tl ye laptobumu satıyorum.Sahibinden 334318719 nolu ilanıma bakabilirsin.Çünkü bu fiyata bu özellikte laptop bulamazsın.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı