Öncelikle merhaba. Ben 2000-3000TL arası bir bütçeyle 60% veya 75%lik klavye istiyorum Bluetooth özelliği, kablosuz özelliği, kablolu özelliği, RGB'si olsun, mechanical olsun, hotswapable olsun, bataryası uzun süre gidebilsin. Kısaca özellikleri aşağıda bulduğum klavyedeki gibi olsun. Hatta ses değiştirme tuşu ve ekranı da olursa çok iyi olur. Bu dediğim şeyleri önemseyerek bir klavye önerirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Özellik bakımından ben bakmıştım RK84 daha iyi özellikli duruyordu yani mAh bakımından sonra Bluetooth bakımından falan filan ama RK61 de alabilirim. Hangi siteden almalıyım son sürümü orijinal olarak?
Bu söylediğim bütçe zaten normal bütçemin üstünde(normalde 2000TL ama 3000TL'ye de bir şeyler bakabilirim)
Özellik bakımından ben bakmıştım RK84 daha iyi özellikli duruyordu yani mAh bakımından sonra Bluetooth bakımından falan filan ama RK61 de alabilirim. Hangi siteden almalıyım son sürümü orijinal olarak?
Türkiye'de GMK bulmak imkansıza yakın o yüzden RK61 önerdim.Stok değil bendeki RK61 zaten,bayağı modlu switchler de orijinal switchleri değil o yüzden dediğin gibi fasa fiso olabilir stok RK61 haklısın.
Akko Piano Pro has upgraded the regular Piano switches with additional lubes on the rails, providing better out-of-box experiences. With LED Diffuser for better RGB.
en.akkogear.com
Switch olarak da bundan 2 adet alın.
O paraya alabileceğiniz en iyi klavye bu. Toplamak da zor değil.
Türkiye'de gmk bulmak imkansıza yakın o yüzden RK61 önerdim. Stok değil bendeki RK61 zaten, bayağı modlu Switch'ler de orijinal Switch'leri değil o yüzden dediğin gibi fasa fiso olabilir stok RK61 haklısın.