3000 TL'ye AMD oyun sistemi toplama

Senin için en ideali. Hayırlı olsun.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler ama taksitle alacağız 3000 lira avantajlı fiyat mümkünse biraz düşürüp siyah rakamların toplamını 3000 yapabilr misiniz?

Sistem toplamaya üşendiğim için Ahmed' in sistemi üzerinden gidiyorum.
Sapphire R9 290 Tri-X Oc Gddr5 4Gb 512Bit Amd Radeon Dx 11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar r9 290 turboduo yerine bunu alın daha performanslı ve daha ucuzdur.
Kasa ve güç kaynağı için, Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar ve Cooler Master Rs-700 G 80Plus 700W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar öneririm
Soğutucu TX3 evo yerine RED SCORPION LGA 775/1156/1155/1366 & AM3/FM1/FM2 İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU - Vatan Bilgisayar bunu alın bu modelin fanı 120mm. TX3 evo' nun fanı ise 92mm.

Böylece sistemin 3.000 tl'nin altına düşecek ama daha fazla performans alacaksın.
İsterseniz bu bütçeyle intel bir sistem toplayabilirsiniz.

O avantajlı fiyat peşin ve vatanla ilgili bişeyler lazım taksitle olunca 4000 e kadar çıkmaz mı ben mi yanlış biliyorum?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı