Arkadaşlar İtopya'da 5.2K'den 3.6K'ya düşmüş. Anakarta çok para vermek istemiyorum ama bu kaliteli sanırım o yüzden almayı düşünüyorum. 3K civarında önerdiğiniz başka anakartı var mı? Veya MSI B550-A Pro alınır mı?
Hocam daha mı iyidir? Ve wifi 6 desteği olması benim için önemli. Gigafiber kullanıyoruz ama kabloyla bağlanma şansım yok.Aynı fiyata Gigabyte B550 Gaming X alabilirsiniz.
Aynı fiyata Gigabyte B550 Gaming X alabilirsiniz.
Hocam daha mı iyidir? Ve Wi-Fi 6 desteği olması benim için önemli. GigaFiber kullanıyoruz ama kabloyla bağlanma şansım yok.
Hocam daha mı iyidir? Ve Wi-Fi 6 desteği olması benim için önemli. GigaFiber kullanıyoruz ama kabloyla bağlanma şansım yok.
Gaming X
Wi-Fi özelliği istiyorsanız durum değişir hocam başka anakart tavsiye etmem lazım ve fiyat biraz artar.
![]()
Asus Prime B550M-A Wi-Fi II AM4 Soket Anakart
Asus Prime B550M-A Wi-Fi II AM4 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Wi-Fi 6 desteği var size uygun olan bu galiba Hepsiburada sitesinde 3950 TL gibi bir şey.
Hocam Gaming X ile bunun arasında performans farkı olur mu?
Hocam şöyle diyeyim size 2 tane ekran kartı takmak gibi bir fikriniz yoksa B550M-A Wi-Fi II en iyi tercih olacaktır Wi-Fi avantajı çok büyük 2 tane ekran kartı takmak zaten mantıklı bir şey değil. O yüzden B550M-A Wi-Fi II tercih edin size en uygunu.
Hocam yok ben çift ekran kartı yapmam sağ olun eğer fiyatı daha düşükse B550-A Wi-Fi II alacağım. MSI'ın kartında da Wi-Fi desteği vardı çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.