Herkese merhabalar,
Başlıkta da belirttiğim gibi 3000 TL bandında Ryzen 5 ve 16 GB kapasiteli RAM olmak kaydıyla almayı düşünüyorum. Sizce ne almalıyım? Hangi markayı kullanmalıyım? Herkese iyi forumlar.
MSI MAG B460M BAZOOKA Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ryzen işlemciler Intel'e göre daha performanslı olduğu için Ryzen tercih ediyorum açıkcası. Şu anda GTX 1050 ekran kartım var fakat ileride upgrade etmeyi düşünüyorum.
Ryzen işlemciler Intel'e göre daha performanslı olduğu için Ryzen tercih ediyorum açıkcası. Şu anda GTX 1050 ekran kartım var fakat ileride upgrade etmeyi düşünüyorum.
En ucuz AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.855,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!
İstersen en kötü AM4 anakartı kullan yine yeterli olacaktır. Ayrıca Ryzen 5 3600 2000 TL edecek bir işlemci olduğunu düşünmüyorum yerinde olsam i5-10400F alırdım nerede ise aynı performansı veriyorlar.