okan durdurur
Megapat
Daha fazla
İşlemciMerhaba arkadaşlar, güncel sistemimi yükseltmek istiyorum R7 240 ekran kartim var ileride değiştireceğim 3000-3500 TL arasi anakart ve islemci bakiyorum AMD veya Intel fark etmez ikinci el de olur ikinci el alirsam fiyatlar makul olursa RAM da alabilir onerilerinizi bekliyorum.
R3 1200 berbat tek kelime.Teşekkür ederim araştıracağım.
Peki i3 10105F mi R3 1200' mü önerir misiniz?
Çok da kötü değil hocam .R3 1200 berbat tek kelime.
Zamanına göre fena değil ama şu an almak hiç mantıklı değil.Çok da kötü değil hocam .
10105F tabii ki. R3 1200 çöpünün adının anılması bile hata burada.Teşekkür ederim araştıracağım.
Peki i3 10105F mi R3 1200' mü önerir misiniz?
İkinci el düşünürsen 12100F bakabilirsin. Sıfır olarak 3K bütçeye 10100F + H510/410 falan sığdırılır.
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
10105F tabii ki. R3 1200 çöpünün adının anılması bile hata burada.
Asus prime h510m-a alınır mı bu islemci icin ?İkinci el düşünürsen 12100F bakabilirsin. Sıfır olarak 3K bütçeye 10100F + H510/410 falan sığdırılır.
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
10105F tabii ki. R3 1200 çöpünün adının anılması bile hata burada.