3000 TL'ye Bilgisayar için gamepad önerisi

MrDagistanli

Hectopat
Daha fazla  
Akşamları 2 -3 saat oyun oynamak için istiyorum. Belirli bir bütçem yok maksimum 3000 verebilirim. Elden Ring, Sekiro belki ilerleyen dönemlerde FIFA, NBA ve Forza tarzı oyunlar içinde kullanabilirim. Xbox kolu için gerçekten değer mi karar veremedim. MSI GC30 V2 için de kötü oyumlarda gördüm. Fikir verebilirseniz çok sevinirim. Alıp pişman olmak istemiyorum.

Xbox 9. Nesil al geç hocam.

Xbox veya Playstation kolu alman iyi olabilir bence. Genelde konsol kolları iyi oluyor.
Bilgisayar için Xbox kolu almak uyumluluk açısından daha iyi olur fakat PlayStation ve diğer kolları da ek yazılımlar ile kullanabiliyorsunuz.

Bende Xbox 9. nesil var ve alınır
DualSense'te alabilirsiniz ama ergonomi açısından Xbox'u tercih ederim.
DualSense'te daha teknolojik olsa da siz FIFA filan oynıcayacksanız Xbox öneririm.

Ben ciddi olarak şu linktekini almayı düşünüyorum aslında piyasada düzgün satıcılarda zaten kol fiyatları 2100-2200 civarı aşağıdaki linkten alınca herşey dahil 2477 TL oluyor olur da kullanırım diyorsanız Wireless adaptörle beraber. (Adaptör tek olarak piyasada 1000 TL civarı satılıyor)

Herkese teşekkür ederim yorumlarınız için xbox kolu almaya karar verdim

Amazondan hiç alışveriş yapmadım vergi vb bir sıkıntı oluyor mu? Kaç günde gelir

Herkese teşekkür ederim yorumlarınız için xbox kolu almaya karar verdim

Amazondan hiç alışveriş yapmadım vergi vb bir sıkıntı oluyor mu? Kaç günde gelir

Hayır hocam sıkıntı olmaz her şeyi Amazon baştan sizden alıyor zaten.

10-15 gün arasında en geç gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…