V vukado_82 Ziyaretçi 6 Ocak 2015 #11 Bu arada gtx 970 yazmış arkadaş, bana kalırsa ekran kartından kısar ssd ekleyip monitörü geliştirirdim, herşey ekran kartı değil.
Bu arada gtx 970 yazmış arkadaş, bana kalırsa ekran kartından kısar ssd ekleyip monitörü geliştirirdim, herşey ekran kartı değil.
Scorpions Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2015 #12 Silinen üye dedi: Bu arada gtx 970 yazmış arkadaş, bana kalırsa ekran kartından kısar ssd ekleyip monitörü geliştirirdim, herşey ekran kartı değil. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı kesinlikle kısılmamalı. İleride olursa SSD eklenebilir fakat ben kısılması taraftarı değilim.
Silinen üye dedi: Bu arada gtx 970 yazmış arkadaş, bana kalırsa ekran kartından kısar ssd ekleyip monitörü geliştirirdim, herşey ekran kartı değil. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı kesinlikle kısılmamalı. İleride olursa SSD eklenebilir fakat ben kısılması taraftarı değilim.
V vukado_82 Ziyaretçi 6 Ocak 2015 #13 @Silinen üye ilerde parça eklemek istersen güç kaynağı konusunda sıkıntı yaşamaman için wattı yüksek tuttum.
@Silinen üye ilerde parça eklemek istersen güç kaynağı konusunda sıkıntı yaşamaman için wattı yüksek tuttum.
Scorpions Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2015 #14 Silinen üye dedi: @Silinen üye ilerde parça eklemek istersen güç kaynağı konusunda sıkıntı yaşamaman için wattı yüksek tuttum. Genişletmek için tıkla... Diyelim ekran kartı ekledi, ekran kartları gün geçtikçe w başına verdiği performans arttığı için ileride güç tüketimi daha da düşecek.
Silinen üye dedi: @Silinen üye ilerde parça eklemek istersen güç kaynağı konusunda sıkıntı yaşamaman için wattı yüksek tuttum. Genişletmek için tıkla... Diyelim ekran kartı ekledi, ekran kartları gün geçtikçe w başına verdiği performans arttığı için ileride güç tüketimi daha da düşecek.
V vukado_82 Ziyaretçi 6 Ocak 2015 #15 20 liralıkta da bir soğutucu takarsan iyi olur. Xigmatek Xlf Serisi 120Mm Led Fan - Vatan Bilgisayar Scorpions dedi: Diyelim ekran kartı ekledi, ekran kartları gün geçtikçe w başına verdiği performans arttığı için ileride güç tüketimi daha da düşecek. Genişletmek için tıkla... Ben burda arkadaşa olabildiğince yardımcı olmaya çalışıyorum 550 watt yazmakla fiyat kısılmaz.
20 liralıkta da bir soğutucu takarsan iyi olur. Xigmatek Xlf Serisi 120Mm Led Fan - Vatan Bilgisayar Scorpions dedi: Diyelim ekran kartı ekledi, ekran kartları gün geçtikçe w başına verdiği performans arttığı için ileride güç tüketimi daha da düşecek. Genişletmek için tıkla... Ben burda arkadaşa olabildiğince yardımcı olmaya çalışıyorum 550 watt yazmakla fiyat kısılmaz.
Scorpions Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2015 #16 Silinen üye dedi: Ben burda arkadaşa olabildiğince yardımcı olmaya çalışıyorum 550 watt yazmakla fiyat kısılmaz. Genişletmek için tıkla... Ben 650 W önerdim zaten.
Silinen üye dedi: Ben burda arkadaşa olabildiğince yardımcı olmaya çalışıyorum 550 watt yazmakla fiyat kısılmaz. Genişletmek için tıkla... Ben 650 W önerdim zaten.
jokerali26 Kilopat Katılım 24 Kasım 2014 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2015 #18 700 watt 2 tane bile 970'i besleyecektir. corsair builder vs 550 yetecektir
M.Hakan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 1.196 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2015 #19 Silinen üye dedi: Kasa ile psu'yu ayrı ayrı almak istiyorum. 80 plus 550w bu sistem için yeterli olurmu? Genişletmek için tıkla... Yeterli olacaktır. Z3 Plus'la beraber alabilirsiniz.
Silinen üye dedi: Kasa ile psu'yu ayrı ayrı almak istiyorum. 80 plus 550w bu sistem için yeterli olurmu? Genişletmek için tıkla... Yeterli olacaktır. Z3 Plus'la beraber alabilirsiniz.
V vukado_82 Ziyaretçi 6 Ocak 2015 #20 Arkadaş 3000 liralık sistem diyor, 970 fazla gelecektir.Asusun Direct CU 2 soğutmalı r9 280x ekran kartı şuan her oyunu ultra ayarlarda açıyor, GTA V ide açacaktır, tasarruf edersin, fiyat 3000 liranın altına düşer SSD alırsın, yeni oyunlarda SSD olmazsa olmaz. Asus R9 280X Directcu 2 Top 3Gb Gddr5 384Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Arkadaş 3000 liralık sistem diyor, 970 fazla gelecektir.Asusun Direct CU 2 soğutmalı r9 280x ekran kartı şuan her oyunu ultra ayarlarda açıyor, GTA V ide açacaktır, tasarruf edersin, fiyat 3000 liranın altına düşer SSD alırsın, yeni oyunlarda SSD olmazsa olmaz. Asus R9 280X Directcu 2 Top 3Gb Gddr5 384Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar