Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 28 Haziran 2021 #11 Fikrisngl dedi: Hocam konu dışı ama profil fotoğrafı güzelmiş Genişletmek için tıkla... Sizinki de güzelmiş hocam . Böyle insanları görünce mutlu oluyorum.
Fikrisngl dedi: Hocam konu dışı ama profil fotoğrafı güzelmiş Genişletmek için tıkla... Sizinki de güzelmiş hocam . Böyle insanları görünce mutlu oluyorum.
KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 28 Haziran 2021 #12 A.E.G dedi: Nerede oturuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çok yokuşlu bir yerde oturmuyorum. Yollar Arnavut kaldırım taşı çoğunluğu.
A.E.G dedi: Nerede oturuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çok yokuşlu bir yerde oturmuyorum. Yollar Arnavut kaldırım taşı çoğunluğu.
A A.E.G Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 633 Makaleler 1 28 Haziran 2021 #13 Ondan değil çevrende yakın mesafede park sahil falan varsa bisiklet. Hatta direk bisiklet. Spor yapmak iyidir.
Ondan değil çevrende yakın mesafede park sahil falan varsa bisiklet. Hatta direk bisiklet. Spor yapmak iyidir.