Burada yeniyim ve sizden bir öneri isteyecektim. Uzun süredir kendme bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Kafayı yemek üzereyim. Donanım hakkında pek bilgi sahibi değilim. Öncelikle bu dizüstü bilgisayar ile Solidworks, ve Autocad gibi programları sorunsuz bir şekilde kullanmam lazım. Tabii arada kaliteli bir oyunda fena olmaz.
Isınmak bilgisayarı kapatacak derecede ısınmıyor ise ısınma oldukça normal diyebiliriz. Çünkü ısınma problemi bütün dizüstü bilgisayarlarda var diyebiliriz.
Isınmak bilgisayarı kapatacak derecede ısınmıyor ise ısınma oldukça normal diyebiliriz. Çünkü ısınma problemi bütün dizüstü bilgisayarlarda var diyebiliriz.
Teşekkür ederim
Peki sizin önerebileceğiniz bunlar dışında başka bir marka varmı msi gibi ?
açıkcası beni karasız kılan gigabyte ssd takılı olması ve çift soğutma olması ikisi arasında ekran kartı farkı nasıl ?
Eğer performanslı bir bilgisayar istiyorsanız Monster'ı tavsiye edebilirim. Ancak ben şahsen Monster'ın tasarımlarını çok kaba buluyorum. Size bunu önerebilirim :
Önerdiğiniz bilgisayarın işletim sistemi yok. Eğer işletim sistemi almaya kalksa otomatik olarak 300 TL eklenecektir. Ve monster bu bilgisayardan oldukça üstün bir performans sergileyebilmektedir.
Eğer performanslı bir bilgisayar istiyorsanız Monster'ı tavsiye edebilirim. Ancak ben şahsen Monster'ın tasarımlarını çok kaba buluyorum. Size bunu önerebilirim :
açıkcası monster gerçekten kaba. Donanım hakkında pek bilgim yok mesala msi in ekran kartı daha mı güzel ? ayrıca ben buna sonradan ssd i takabilr miyim
Neden MSI alınmasına bu kadar karşı çıkıyorsunuz? MSI Monster'den daha kalitelidir. SSD takabilirsin. Almışken SSD'li halini de alabilirsin ama. İnternette o da mevcut. Sanalmarketim'de olması lazım.
@Hasan Kılıç Monster da Linux ile beraber geliyor. Ayrıca 300 TL vermesine gerek yok Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal 'dan gerekli adımları uygulayıp Windows kurabilir. Ben Monster almanda yanayım. Bizzat kendim GTX 870M'li modeli denedim. Uzun süre Far Cry 3 oynamama rağmen fazla bir ısınma gerçekleşmedi.