3000 TL'ye ekipman ve monitör dahil sistem toplama

Bütçe
3000 - 3200

staff.xx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, pek anlamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum. Monitör ve PSU kasa ileriye dönük olacak şekilde bütçe 3000. Cüzi miktar üstüne çıkabilirim. N11 seçmeyi tercih ettim, vade farkı koymuyor.

Screenshot_20200828-005517.png

Screenshot_20200828-005510.png

Screenshot_20200828-005415.png

Screenshot_20200828-005524.png

Screenshot_20200828-005500.png

Screenshot_20200828-005405.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage ürünlerini önermiyoruz RAM'leri bütce varsa 2x8GB 3200 MHz daha kaliteli bir marka tercih et APU işlemcilerde RAM çok önemli onun harici iyi duruyor kasa PSU monitör için bütce belirtirsen yardımcı olabiliriz.
Hocam monitör hallettim ben rampage mecburiyetten alıcam seneye herşeye cila çekicem kasa 400 TL bütçem var ama üstüne biraz çıkabilirim veya siz bu sisteme kaç watt önerirsiniz seneye ekleme yapabilirim bu sene ne kadar bütçeden düşersem o kadar iyi benim için
Rampage ürünlerini önermiyoruz RAM'leri bütce varsa 2x8GB 3200 MHz daha kaliteli bir marka tercih et APU işlemcilerde RAM çok önemli onun harici iyi duruyor kasa PSU monitör için bütce belirtirsen yardımcı olabiliriz.
Hocam lol ve valorant oynuyacağım. Ram işini seneye bırakıcam

Hocam monitör hallettim ben Rampage mecburiyetten alacağım seneye her şeye cila çekeceğim kasa 400 TL bütçem var ama üstüne biraz çıkabilirim veya siz bu sisteme kaç Watt önerirsiniz seneye ekleme yapabilirim bu sene ne kadar bütçeden düşersem o kadar iyi benim için.

Hocam sizin için en büyük tavsiyem PSU'yu yüksek tutun ileride ekran kartı eklerseniz psunuz yetmeyebilir ekran kartı eklemek gibi bir fikriniz varsa 650 700W PSU'ları tercih edin. Düşün bütceli sistemlerde parçaları temiz 2.el kulanırsanız daha iyi olur.

Hocam sizin için en büyük tavsiyem PSU'yu yüksek tutun ileride ekran kartı eklerseniz psunuz yetmeyebilir ekran kartı eklemek gibi bir fikriniz varsa 650 700W PSU'ları tercih edin. Düşün bütceli sistemlerde parçaları temiz 2.el kulanırsanız daha iyi olur.
Hocam 2. Ele hiç bulaşmak istemiyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı