isimsiz biriyim
Decapat
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com XPG Gammix D30 AX4U300088G16A-SR30 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz CL16 Gaming (Oyuncu) Ram - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com Patriot Burst PBU480GS25SSDR 480GB 560/540MB/s 2.5" SATA 3 SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Arkadaşlar bu bütçeyle AMD sistem olur mu acaba?
Mesaj düzeltildi ayrıca ben AMD Intel'den daha önde diye biliyorum.APU toplanmayacak ise intel daha mantıklı, bu bütçede olan AMD işlemciler şu an gereksiz pahalı.
Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 800 tl
Asus PRIME H410M-K Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 600 tl
Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram Fiyatları ve Özellikleri 8x2 700 tl
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 260 tl
Adata XPG PYLON550B-BKCEU 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 550 tl
PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 330 tl
AMD Intel'den daha önde diye biliyorum.
Onu biliyorum mesela eskiden i5-8500 kullanmışlığım vardır. Bir de şöyle bir şey var diye biliyorum:Genel olarak öyle bişey denemez, işlemcilerden işlemciye farklılık gösterir bu. Örnek vermek gerekir ise, "Mesela" AMD'nin ve İntelin 3. nesil işlemcilerinde İntel öndedir, ama başka nesillde AMD öndedir mesela. Ama render gibi işlemler yapacaksanız AMD alın.