Attıklarımın boyutlarına bakın önceki farenizle kıyaslayın ve ona göre alın.hocam bunların hepsini deneyemem konuyu onun için açtım aralarından hangileri iyiyse onları deneyip aralarından bana uyanı alaçağım.
Attıklarımın boyutlarına bakın önceki farenizle kıyaslayın ve ona göre alın.hocam bunların hepsini deneyemem konuyu onun için açtım aralarından hangileri iyiyse onları deneyip aralarından bana uyanı alaçağım.
eyw hocam onlara bakıyorum şu anda sonra amazondan yada gidip bir magazadan dener alırım.Attıklarımın boyutlarına bakın önceki farenizle kıyaslayın ve ona göre alın.
Nerede denemeyi planlıyorsunuz? Dükkanlarda en fazla 1 2 tanesini açık bulursunuz.
Her fareyi teşhir koymaz adam, ben çok az gördüm de ondan.MediaMarkt, Teknosa gibi magazalar var burada denerim 1-2 tanesi neden açık bulursunuz dediniz? Yasak geldide haberim mi yok.
hocam amazon dan alır iade ederim beğenmessen sıkıntı yok.Her fareyi teşhir koymaz adam, ben çok az gördüm de ondan.
Çok mantıklı bir hareket.hocam amazon dan alır iade ederim beğenmessen sıkıntı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.