3000 TL'ye fare önerisi

nortking

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, klavye olarak MCHOSE G75 Pro tofu aldım. Gaming için mouse almayı düşünüyorum. Mouse için 3K bandında bütçe ayırdım. Mouse yanında da mouse pad tavsiyesinde bulunursanız ekstra olarak çok sevinirim. 1K bandında olabilir.

Fingertip, claw. Çok uzunca süre G300s kullandım.

Merhaba, klavye olarak MCHOSE G75 Pro tofu aldım. Gaming için mouse almayı düşünüyorum. Mouse için 3K bandında bütçe ayırdım. Mouse yanında da mouse pad tavsiyesinde bulunursanız ekstra olarak çok sevinirim. 1K bandında olabilir.

Hocam ben bu fareyi kullanıyorum. Bende yeni aldım. Fare gayet iyi bence. İncelemelerine vs bakıp alabilirsin. Fare biraz büyük gelebilir ama buna da bakabilirsin. Bende aynı şekilde kullanıyorum fareyi ama beni fazla rahatsız etmiyor. Önceden büyük fare kullanıyordum belki ondandır.

Son düzenleme:
@nortking pad için nasıl bir şey istiyorsunuz?

Hocam teşekkür ederim, tükenmiş stok beklememiz gerekecek :(

@nortking pad için nasıl bir şey istiyorsunuz?

Mouse pad konusunda tamamen size bırakıyorum, gerçekten bilmiyorum. Forumda, Klasse Longteng huoyun Special Edition buna rastladım. Veya sizin önereceğiniz varsa onu da duymak isterim. Bir de SH01 ile E21'in çok farkı var mı?

Mouse pad konusunda tamamen size bırakıyorum, gerçekten bilmiyorum. Forumda, Klasse Longteng huoyun Special Edition buna rastladım. Veya sizin önereceğiniz varsa onu da duymak isterim. Bir de SH01 ile E21'in çok farkı var mı?

ES21 daha iyi bir ürün. Longteng'in aşınma problemi var diye hatırlıyorum. Waizowl ya da Pulsar ürünlerine yüzey tercihinize göre bakabilirsiniz. Bütçe artarsa Spirit of Aim var.

ES21 daha iyi bir ürün. Longteng'in aşınma problemi var diye hatırlıyorum. Waizowl ya da Pulsar ürünlerine yüzey tercihinize göre bakabilirsiniz. Bütçe artarsa spirit of aim var.

Spirit of aim beyazı güzel gözüküyor onu alabilirim, Speed mi hybrid mi almak gerekir? Farede düşük sens, oyun içi yüksek kullanıyorum.

Spirit of aim beyazı güzel gözüküyor onu alabilirim, Speed mi hybrid mi almak gerekir? Farede düşük sens, oyun içi yüksek kullanıyorum.

Dediğim gibi kişisel bir durum. Hızlı olsun, aksın gitsin diyorsanız speed tercih edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı