Merhaba, klavye olarak MCHOSE G75 Pro tofu aldım. Gaming için mouse almayı düşünüyorum. Mouse için 3K bandında bütçe ayırdım. Mouse yanında da mouse pad tavsiyesinde bulunursanız ekstra olarak çok sevinirim. 1K bandında olabilir.
Tutuş şekliniz nedir?Merhaba, klavye olarak MCHOSE G75 Pro tofu aldım. Gaming için mouse almayı düşünüyorum. Mouse için 3K bandında bütçe ayırdım. Mouse yanında da mouse pad tavsiyesinde bulunursanız ekstra olarak çok sevinirim. 1K bandında olabilir.
Tutuş şekliniz nedir?
Fingertip, claw. Çok uzunca süre G300s kullandım.
Merhaba, klavye olarak MCHOSE G75 Pro tofu aldım. Gaming için mouse almayı düşünüyorum. Mouse için 3K bandında bütçe ayırdım. Mouse yanında da mouse pad tavsiyesinde bulunursanız ekstra olarak çok sevinirim. 1K bandında olabilir.
![]()
RAWM SH01 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
@nortking pad için nasıl bir şey istiyorsunuz?
![]()
RAWM ES21 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Mouse pad konusunda tamamen size bırakıyorum, gerçekten bilmiyorum. Forumda, Klasse Longteng huoyun Special Edition buna rastladım. Veya sizin önereceğiniz varsa onu da duymak isterim. Bir de SH01 ile E21'in çok farkı var mı?
ES21 daha iyi bir ürün. Longteng'in aşınma problemi var diye hatırlıyorum. Waizowl ya da Pulsar ürünlerine yüzey tercihinize göre bakabilirsiniz. Bütçe artarsa spirit of aim var.
Spirit of aim beyazı güzel gözüküyor onu alabilirim, Speed mi hybrid mi almak gerekir? Farede düşük sens, oyun içi yüksek kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.