3000 TL'ye fare önerisi

Bütçe
3000 TL

theraxx

Decapat
Daha fazla  
3K bütçem maksimum çıkıyor. 2. el Superlight alabilirim gibi geldi bana. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Superlight'dan kastığınız 2 ise kaplamada sararma/soyulma gibi şeyler oluyor çok sorun olmaz diyosanız güzel mouse.
RAWM ES21 Pro Wireless Mouse RAWM SH01 Pro Wireless Mouse
Bunlar tercih edilebilir. Tutuş şekliniz nedir?

Bir arkadaş 2. el aldı gene böyle parladıktan sonra garantıye yazdığında sıfır mouse ulaşmıştı kendisine onun şansı mıdır bilemem.

Superlight'dan kastığınız 2 ise kaplamada sararma/soyulma gibi şeyler oluyor çok sorun olmaz diyosanız güzel mouse.
RAWM ES21 Pro Wireless Mouse RAWM SH01 Pro Wireless Mouse
Bunlar tercih edilebilir. Tutuş şekliniz nedir?

Palm.

Bir arkadaş 2. el aldı gene böyle parladıktan sonra garantıye yazdığında sıfır mouse ulaşmıştı kendisine onun şansı mıdır bilemem.

Palm.

Logitech bu garanti olayında iyi evet garantisi devam ediyorsa alınır bence.

Palm.

SH01 claw için diye biliyorum ama ES21 hem claw hem palm tercih edilebilir Logitech de güzel.

Son düzenleme:
Logitech bu garanti olayında iyi evet garantisi devam ediyorsa alınır bence.

SH01 claw için diye biliyorum ama ES21 hem claw hem palm tercih edilebilir Logitech de güzel.

Eskiden kullandığım Logitech klavyemin 2 tane tuşunu kendi hatamla kaybettim diye full keycaps takımı yolladılar bana Logitech ürününün arkasında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı