3000 TL'ye Gamebook mu yoksa toplama PC mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar ben şimdi sizlere bir şey soracağım fakat ön yargılı davranmamanızı rica ediyorum. Sorum şu dizüstü bilgisayar mı daha uzun gider yoksa masaüstü bilgisayar mı ? Bakın hangisi daha iyi demiyorum hangisi daha uzun gider diyorum. Örneğin şimdi 3.000 TL'ye alacağım bir Gamebook 4 yıl ultra da götürüyorsa 3.000 TL'ye topladığım monitör dahil sistemde mi 4 yıl ultra da götürecek.

Ek bir soru daha ; Dizüstü bilgisayarlarda 900 serisi ekran kartları ne zaman ülkemizde satışa sunulucak ve fiyatları nasıl olacak ?

@Recep Baltaş

Sık seyahat etmiyorsanız kesinlikle masaüstü PC öneririm. Hem çok daha performanslı hem de daha uzun ömürlü olacaktır.

Bende ortalama bir laptop var ekran küçük o sorun yaratıyor mesela video izliyorum adamlar razer gibi güzel klavye kullanıyor ben düz klavye kullanınca kötü oluyor. Klavye alıp takmak var ama gereksiz para

Laptop alırsanız geliştiremezsiniz. Bu da uzun ömürlü olmayacağı anlamına geliyor. Pc alırsanız ileride daha iyi ekran kartı, daha fazla ram ve hatta anakart değiştirebilirsiniz. 3000 ₺'ye iyi bir pc toplanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…