PC kullanımı için bir gamepad arıyorum. Çok abartaya kaçmayan, fiyat performans bir ürün arıyorum. Kafamda bir iki model var.
Fantech shooter III (bunun aynı isimde olup sonunda X olan modeli ile farkı ne?)
ATK Battle Axe Pro.
Maksimum bütçem 3 bin TL ama altı olur, üstü olmasa daha iyi olur. 2 hafta sonra alacağım. O yüzden iyi araştırıyorum, bu iki model hoşuma gitti.
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...