3000 TL'ye GTA V İçin Sistem Toplama

özgürdoğukan

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Şu sıralar PC almayi düşünüyorum. Toplamanin çok çok daha iyi olduğunu biliyorum fakat doğru toplayamamaktan ya da şöyle söyliyim doğru bileşenleri bir araya getiremeyip tam verim alamamaktan korkuyorum. Bu nedenle bu konuyu açıyorum. Arkadaşlar GTA5' i yüksek ayarlarda oynamak istiyorum, bunun için monitör, mouse, klavyeyi de alacağımi düşünerek onlarla birlikte en fazla 2500 yani en fazla fazla maksimum 3000 TL'ye PC toplayabilir misiniz? Eğer toplama yapamayacak olursam mecburen normal alacağım, o fiyatlara da gta 5'i yüksek ayarlarda oynayabilir miyim bilmiyorum. Sizden ricam yukarıda belirttigim fiyatlarda PC toplamanız. ''Yok kardeş sen o fiyata normal de alırsın'' diyor olmaz ama olursa da line link atarsa sevinirim. Herkese iyi forumlar, iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle düşündüm. Sonra sistem özellikleri açıklandığı için tavsiye alabileceğimi düşündüm, o özelliklere uygun tavsiye de olur, iyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı