Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #11 ExenXip dedi: Onu söyledim get ile alışveriş yapmıyorum dedi. Genişletmek için tıkla... Açıkça ben dolandırıcıyım demiş sanki...
ExenXip dedi: Onu söyledim get ile alışveriş yapmıyorum dedi. Genişletmek için tıkla... Açıkça ben dolandırıcıyım demiş sanki...
ExenXip Kilopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 427 Çözümler 2 Yer İstanbul 3 Kasım 2021 #12 Furkaninkosesi dedi: Temiz ve güvenilir olduğunu varsayarsak kötü bir fiyat sayılmaz fakat yüksek ihtimal dolandırıcı, olmayan kartı pazarlamaya çalışıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet ben de ondan şüpheleniyorum.
Furkaninkosesi dedi: Temiz ve güvenilir olduğunu varsayarsak kötü bir fiyat sayılmaz fakat yüksek ihtimal dolandırıcı, olmayan kartı pazarlamaya çalışıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet ben de ondan şüpheleniyorum.
Darth Milos Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 383 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Musteri Temsilcisi 3 Kasım 2021 #13 ExenXip dedi: Evet ben de ondan şüpheleniyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam adama kapora felan yollamayın bariz dolandırıcı.
ExenXip dedi: Evet ben de ondan şüpheleniyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam adama kapora felan yollamayın bariz dolandırıcı.
Faraenn Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 3 Kasım 2021 #14 Hocam şuan ki ihtimalde kesin olarak dolandırılırsınız. Kimse size 200 tl'ye o kartı göndermez.(Biliyorum sonra 2800 TL atacak ama göndermez yani)
Hocam şuan ki ihtimalde kesin olarak dolandırılırsınız. Kimse size 200 tl'ye o kartı göndermez.(Biliyorum sonra 2800 TL atacak ama göndermez yani)
İbrahim Çağatay Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 1.856 Çözümler 19 Yer Çorum 3 Kasım 2021 #15 Şüpheli geldi bana, yüz yüze satın alma şansınız yoksa direkt pas geçin bence.
ExenXip Kilopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 427 Çözümler 2 Yer İstanbul 3 Kasım 2021 #16 Darth Milos dedi: Hocam adama kapora falan yollamayın bariz dolandırıcı. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yollamayacağım. kino dedi: 200 TL kapora ile kimse kimseye kart göndermez. Adam gibi güvenli alışveriş yapın. Genişletmek için tıkla... ASUS Dual GTX 1060 3 GB buldum param güvende ile satın alım var 2200'e indirdi alınır mı sizce? Son düzenleme: 3 Kasım 2021
Darth Milos dedi: Hocam adama kapora falan yollamayın bariz dolandırıcı. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yollamayacağım. kino dedi: 200 TL kapora ile kimse kimseye kart göndermez. Adam gibi güvenli alışveriş yapın. Genişletmek için tıkla... ASUS Dual GTX 1060 3 GB buldum param güvende ile satın alım var 2200'e indirdi alınır mı sizce?
Quarit Kilopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 3.944 Makaleler 1 Çözümler 25 3 Kasım 2021 #17 ExenXip dedi: Yok hocam yollamayacağım. ASUS Dual GTX 1060 3 GB buldum param güvende ile satın alım var 2200'e indirdi alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Komisyon ile birlikte toplam 2.200 ise al. +komisyon fark varsa elden ele o fiyata hatta daha az bulabilme şansın var.
ExenXip dedi: Yok hocam yollamayacağım. ASUS Dual GTX 1060 3 GB buldum param güvende ile satın alım var 2200'e indirdi alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Komisyon ile birlikte toplam 2.200 ise al. +komisyon fark varsa elden ele o fiyata hatta daha az bulabilme şansın var.