3000 TL'ye hangi tablet alınmalı?

NNUE

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600, Asus Prime B550m-K, Sapphire Pulse 6700 XT, Kingston Fury 3200 MHz CL16 2x16 32 GB Ram
Meslek
Öğrenci
İnternette gezmek için ve basit oyunlar oynamak için tablet bakıyorum, şu an Vestel V1, V2, Samsung A7 Lite ve Lenovo M10 arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir? Ve neden? A7 Lite 32 GB olması sorun çıkarır mı?

Hocam Samsung A7 Lite 3 GB RAM Lenovo M10 4 GB RAM aralarında 800 try gibi bir fark var 2200 TL'ye 3 GB RAM'li tablet yerine 800 TL daha ekleyip 4 GB RAM'li tablet alın daha iyi olur bir şey kaybetmezsiniz hem de internette dolaşmak için kullanacağınızıda söylediğiniz için yüksek RAM'li olması idealdir. Onun dışında 32 GB depolama sorun olur mu demişsiniz sanmam hocam basit oyunlar için gayet yeterli bir depolama. Onun dışında Lenovo markalı tabletin ön kamerası diğerine göre 2 MP fazla ve Samsung tabletin mAh sayısı diğerine göre 100 fazla. Hocam yani bana sorarsanız Lenovo M10 alın derim.

Hocam Samsung A7 Lite 3 GB RAM Lenovo M10 4 GB RAM aralarında 800 try gibi bir fark var 2200 TL'ye 3 GB RAM'li tablet yerine 800 TL daha ekleyip 4 GB RAM'li tablet alın daha iyi olur bir şey kaybetmezsiniz hem de internette dolaşmak için kullanacağınızıda söylediğiniz için yüksek RAM'li olması idealdir. Onun dışında 32 GB depolama sorun olur mu demişsiniz sanmam hocam basit oyunlar için gayet yeterli bir depolama. Onun dışında Lenovo markalı tabletin ön kamerası diğerine göre 2 MP fazla ve Samsung tabletin mAh sayısı diğerine göre 100 fazla. Hocam yani bana sorarsanız Lenovo M10 alın derim.
Vestel v1 ve v2 hakkında bilginiz var mı? Ben de m10 düşünüyordum. Bir de huawei t10 s varmış o iyi midir?

Çok fazla indirmem hocam.

Hocam şimdi Samsung tableti eledik Huawei tabletide eliyorum çünkü depolaması dışında Samsung tabletle aynı özelliklere sahip. Hocam demişsinizki fazla oyun indirmeyeceğim o zaman 32 GB size yeter de artar bile kaldı 2 tabletimiz Lenovo ve Vestel. Şimdi hocam araştırdım ve düşündüm:

Vestel:
64 GB depolama.
2 MP ön kamera.
5 MP arka kamera.
2300 TL.

Lenovo:
32 GB depolama.
5 MP ön kamera.
8 MP arka kamera.
3000 TL.

Hocam Vestel daha ucuz ve kamerası Lenovo'dan düşük ayrıca depolaması fazla. Hocam araştırdım Vestel tabletle ilgili çok fazla kullanıcı bir sorun belirtmiş oda şarj sorunu bir kullanıcı bir forumda 30 dakikada şarjın bittiğini söylüyor ve Lenovo tablette öyle bir yorum göremedim o yüzden 800 TL fazla olsa da Lenovo alın ve temiz temiz kullanın derim. İyi günler.

Şunu da söyleyeyim kişiden kişiye değişir ama bence Lenovo'nun görüntüsü Vestel'e göre daha şık gözüküyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı