3000 TL'ye HG255s yerine modem önerisi

simpforbf

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Vodafone fiber kullanıcısıyım ve HG255s çok sıkıntı yaratmaya başladı. Evde HG255s in yanında ONT cihazı var. HG255s i iptal edip onun yerine 3000 TL bütçeyle bir cihaz almak istiyorum. Öneriniz nedir?

Merhaba. Vodafone fiber kullanıcısıyım ve HG255s çok sıkıntı yaratmaya başladı. Evde HG255s in yanında ONT cihazı var. HG255s i iptal edip onun yerine 3000 TL bütçeyle bir cihaz almak istiyorum. Öneriniz nedir?

Vodafone kendi modemini (router) kullanmana izin veriyor mu?

Hocam buraya yazmadan önce de çok fazla görmüştüm bunu açıkçası. Ortalama 8 cihaz bağlanacak. HG255s in Wi-Fi mesafesi yetiyor sayılırdı zaten. Bu cihaz bir sıkıntı çıkartmaz değil mi? Çünkü bunun DSL modemi hakkında çok fazla şey varken bunun hakkında pek bilgi bulamadım. DSL olanla arasındaki farkı ne ki?

Hocam buraya yazmadan önce de çok fazla görmüştüm bunu açıkçası. Ortalama 8 cihaz bağlanacak. HG255s in Wi-Fi mesafesi yetiyor sayılırdı zaten. Bu cihaz bir sıkıntı çıkartmaz değil mi?

Sorun olmaz.

Hocam anladığım kadarıyla bu model sadece ONT'li yani fiber için değil mi? DSL olanları da VDSL ADSL destekli modeller. Olurda ileride taşınacak vs. olursak diye DSL destekli olan hopper DSL alsam bütçeyi zorlayıp hız farkı vs. olur mu?

Hocam anladığım kadarıyla bu model sadece ONT'li yani fiber için değil mi? DSL olanları da VDSL ADSL destekli modeller. Olurda ileride taşınacak vs. olursak diye DSL destekli olan hopper DSL alsam bütçeyi zorlayıp hız farkı vs. olur mu?

Gerçi taşınacak olursak ve fiber olmazsa bunu satıp DSL destekli bir şey alırım muhtemelen. Teşekkürler tavsiyeniz için.

Filogic 830 işlemcili ve OpenWrt destekliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı