Merhaba. Vodafone fiber kullanıcısıyım ve HG255s çok sıkıntı yaratmaya başladı. Evde HG255s in yanında ONT cihazı var. HG255s i iptal edip onun yerine 3000 TL bütçeyle bir cihaz almak istiyorum. Öneriniz nedir?
Merhaba. Vodafone fiber kullanıcısıyım ve HG255s çok sıkıntı yaratmaya başladı. Evde HG255s in yanında ONT cihazı var. HG255s i iptal edip onun yerine 3000 TL bütçeyle bir cihaz almak istiyorum. Öneriniz nedir?
Vodafone kendi modemini (router) kullanmana izin veriyor mu?
Hocam kullanıcı adı ve şifresini alıp (Virtual machine üzerinden Linux'un bir dağıtımı ile) daha önceden Turkcell'in verdiği eski bir modemde denemiştim ve çalışmıştı.
Kullanabiliyorsan buna bakabilirsin o zaman.
Hocam buraya yazmadan önce de çok fazla görmüştüm bunu açıkçası. Ortalama 8 cihaz bağlanacak. HG255s in Wi-Fi mesafesi yetiyor sayılırdı zaten. Bu cihaz bir sıkıntı çıkartmaz değil mi?
Sorun olmaz.
Hocam anladığım kadarıyla bu model sadece ONT'li yani fiber için değil mi? DSL olanları da VDSL ADSL destekli modeller. Olurda ileride taşınacak vs. olursak diye DSL destekli olan hopper DSL alsam bütçeyi zorlayıp hız farkı vs. olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.