3000 TL'ye HG255s yerine modem önerisi

simpforbf

Femtopat
Katılım
19 Kasım 2024
Mesajlar
23
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Merhaba. Vodafone fiber kullanıcısıyım ve HG255s çok sıkıntı yaratmaya başladı. Evde HG255s in yanında ONT cihazı var. HG255s i iptal edip onun yerine 3000 TL bütçeyle bir cihaz almak istiyorum. Öneriniz nedir?
 

Vodafone kendi modemini (router) kullanmana izin veriyor mu?
 
Vodafone kendi modemini (router) kullanmana izin veriyor mu?

Hocam kullanıcı adı ve şifresini alıp (Virtual machine üzerinden Linux'un bir dağıtımı ile) daha önceden Turkcell'in verdiği eski bir modemde denemiştim ve çalışmıştı.
 

Hocam buraya yazmadan önce de çok fazla görmüştüm bunu açıkçası. Ortalama 8 cihaz bağlanacak. HG255s in Wi-Fi mesafesi yetiyor sayılırdı zaten. Bu cihaz bir sıkıntı çıkartmaz değil mi? Çünkü bunun DSL modemi hakkında çok fazla şey varken bunun hakkında pek bilgi bulamadım. DSL olanla arasındaki farkı ne ki?
 
Hocam buraya yazmadan önce de çok fazla görmüştüm bunu açıkçası. Ortalama 8 cihaz bağlanacak. HG255s in Wi-Fi mesafesi yetiyor sayılırdı zaten. Bu cihaz bir sıkıntı çıkartmaz değil mi?

Sorun olmaz.
 

Hocam anladığım kadarıyla bu model sadece ONT'li yani fiber için değil mi? DSL olanları da VDSL ADSL destekli modeller. Olurda ileride taşınacak vs. olursak diye DSL destekli olan hopper DSL alsam bütçeyi zorlayıp hız farkı vs. olur mu?


Gerçi taşınacak olursak ve fiber olmazsa bunu satıp DSL destekli bir şey alırım muhtemelen. Teşekkürler tavsiyeniz için.
 

Filogic 830 işlemcili ve OpenWrt destekliyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…