3000 TL'ye i5 4460 ve GTX960 Tabanlı Sistem Toplama

Arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi 2500 - 3000 TL arası oyun sistemi önerisine ihtiyacım var. Yeni nesil oyunları yüksek performansta çalıştırabileceğim bir sistem istiyorum. Monitör ve diğer bileşenler hariç ve dahil 2 öneride bulunursanız çok sevinirim. Amacım sadece oyun oynamak. Kendi oluşturduğum bir sistemi de resim olarak ekledim ve bunun üzerinde yapılabilecek tavsiyelerinizi de bekliyorum. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.
2018'e kadar idare edecek pc game.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende buna benzer bir sistem toplayacağım. Anakartta 4 ram slotu var zaten direk 8gb almana gerek yok 2 * 4 daha faydalı olur diye düşündüm. Ayrıca kasa ve güç kaynağını da ayrı topladım. Bir de SSD ekledim. Windows kurulumunu direk ssd ye yapıp daha hızlı bir arayüz elde edebilirsin ve bilgisayarın açılış kapanış hızını da azaltır. İstediğin bazı oyunlarıda ssd üzerine kurabilirsin.

Dosya Ekleri

• asdasd.png
    asdasd.png
    49,1 KB · Görüntüleme: 253
Bu firma pc toplama konusunda guvenilir mi, farklı parça takıp gönderme ihtimallerine karşı ne yapılması gerekiyor?
Toplatmak için mağazaya mı gitmek gerekiyor. Bir turlu guvenip alamadım. Uzun zamandır laptop kullanıyorum artık sıkıldım heyecan yaptığım için de blog forum olayını katlettim şimdiden kusura bakmayın. Teşekkurler.

Hocam ben kendinizin toplaması taraftarıyım. Oraya gidip montajını yaptırırsanız kablolama falan çok iyi olmayabilir. Fakat şubeden şubeye değişiyor tabii ki. Mesela bizim burada ki vatan çok iyi yapamıyor kablolamayı. Bu arada internetten verilen siparişlerde montaj yapmıyorlar diye biliyorum. Siz sorsanız daha iyi olur tabii ki. Yani kendiniz montaj yapın derim ben. Çok bilmiyorsanız bu montaj işlerinden mağazaya gidip toplattırabilirsiniz tabii ki.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı