_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Mart 2021 #11 Kurşun asker dedi: 1050 Ti benim için idare eder bir karttır fakat fiyatına bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... İnternet'ten bakmanızı öneririm testlere. Enes Özdoğru dedi: Kod 43 hatası verıyor yazmış ekran kartı ilanında açıklamada? Genişletmek için tıkla... Düzelttim hocam sağ olasınız.
Kurşun asker dedi: 1050 Ti benim için idare eder bir karttır fakat fiyatına bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... İnternet'ten bakmanızı öneririm testlere. Enes Özdoğru dedi: Kod 43 hatası verıyor yazmış ekran kartı ilanında açıklamada? Genişletmek için tıkla... Düzelttim hocam sağ olasınız.
K Kurşun asker Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 42 17 Mart 2021 #12 Silinen üye dedi: İnternet'ten bakmanızı öneririm testlere. Genişletmek için tıkla... O işlemcinin denki GTX 1650 hatta GTX 1660'tır fakat ekran kartları krizde olduğu için kabul edilebilir.
Silinen üye dedi: İnternet'ten bakmanızı öneririm testlere. Genişletmek için tıkla... O işlemcinin denki GTX 1650 hatta GTX 1660'tır fakat ekran kartları krizde olduğu için kabul edilebilir.