3000 TL'ye Intel i5 4690K ve MSI GTX970 TIGER Tabanlı Sistem Toplama

makifkara

Hectopat
Daha fazla  
TIGER modelini önermiyorum. İşlemciyi i5 4460 yapınız ve MSI GTX970 Gaming 4G modelini alınız. Kasayı Zalman Z3 Plus ve 550W bir Corsair, Cooler Master, Zalman marka bir güç kaynağı tercih ediniz.

Tiger alma, kasayı rc-k380 yapabilirsin, performansta düşüş olmaz fakat fiyat düşer

Küçük falan değil, hyper 212 evo bile sığıyorsa kasa nasıl aşırı küçük olabilir?

Şuan o kasa bende bulunuyor ve GTX970 takılıyken bile kartla HDD yuvaları arasında 2-3 santim boşluk kalıyor. Bu da büyük oranda hava akışını bozuyor. Alınan hava yukarıya çıkamıyor

Öncelikle o anakartı ordan bi çıkarın, bence z97 serisinin overclock performansı en kötü anakart, alabiliyorsanız Gigabyte Z97X Gaming 5 modeline çıkın.
Ekran kartını değiştirmek istemiyorum demişsiniz, fakat GALAX GTX 970 HOF modelini biraz araştırın, sonra zaten o ekran kartının yüzüne bakmak istemeyeceksiniz.
Kasaya gelince kasayı ayrı güç kaynağını ayrı alınız, zira içinde PSU bulunan kasaların yüksek bütçelerde tercih edilmesi taraftarı değilim.
Benim size önerim bütçenizi biraz daha arttırıp, gerekirse sistemi biraz daha geç toplayıp yukarda söylediğim bileşenleri eklemenizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…