Aynı telefonu kullanıyoruz fakat önemli derecede bir ısınma yok teknik servise yollarsanız gerekli desteği alabilirsiniz bir problemi varsa da değişim bile yaparlar.
Aynı telefonu kullanıyoruz fakat önemli derecede bir ısınma yok teknik servise yollarsanız gerekli desteği alabilirsiniz bir problemi varsa da değişim bile yaparlar.
aynen ben de iphone 7 kullanıyorum şuanda ısınma durumu çok yok görmedim yani sadece veri açınca çok uğraştığımda hafif ısınıyor bir de cihaz alüminyum olduğu için öyle etki ediyor insanda
baktım da honor 10 iphone 7 den üstün bir cihaz ama burda ios istiyorsanız iphone 7 alın derim andorid diyorsanız honor 10 alın derim ama burda sisteme karar verin ios sistemi kısıtlı bir sistem andorid gibi değil sadece sosyla takılmak istiyorsanız bilgisayar daki gibi genel birşey istemiyorsanız ios alın derim çok şey istiyorsanız android alın derim.
Önceki telefonum 6s’ti, ekimden beri 7 kullanıyorum ve iOS 11’in tüm cihazlara getirdiği sorunlar dışında bir fark ya da sıkıntısı yok. @YellowFLAAASH dostum bence ₺100 daha koyup aklında hiç soru işareti bırakma, Vatan Bilgisayar’dan al
Plus modeli, normal modelden ₺600 (dolar arttıkça bu sayı değişiyor) fazla
Bir üst model, öncekinin Plus'ı ile aynı ve bu modelin Plus'ı da normalinden ₺600 fazla
şeklinde döngü devam eder. 6s ve 6s Plus hala Apple Store Türkiye'de satıldığı için bir ucuzlama da olmuyor, o yüzden aynı fiyattalar.
Pahalı olmasına gelince 6s Plus ve 7'nin orijinal fiyatları ₺3.299. Bir yerde 7 indirime girip 6s Plus'dan daha ucuz gibi olmuş olabilir ama normalde aynı.
İphone 7 6s Plus tan daha iyi bir cihaz 6s Plus ekranı ve pil den dolayı üstün başka da bir artısı yok ama 7 nin donanım tarafından işlemci gpu ses kamera parmak izi sabit kısaca ekran boyutu önemli değil ise iphone 7 derim büyük ekran istiyorsanız 6s Plus da güzel bir cihaz öneririm
Plus modeli, normal modelden ₺600 (dolar arttıkça bu sayı değişiyor) fazla
Bir üst model, öncekinin Plus'ı ile aynı ve bu modelin Plus'ı da normalinden ₺600 fazla
şeklinde döngü devam eder. 6s ve 6s Plus hala Apple Store Türkiye'de satıldığı için bir ucuzlama da olmuyor, o yüzden aynı fiyattalar.
Pahalı olmasına gelince 6s Plus ve 7'nin orijinal fiyatları ₺3.299. Bir yerde 7 indirime girip 6s Plus'dan daha ucuz gibi olmuş olabilir ama normalde aynı.