YellowFLAAASH Hectopat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2018 #31 7 aldim memnunum çok iyi ve performanslı telefon.
revolutıon..... Hectopat Katılım 24 Ağustos 2015 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2018 #32 YellowFLAAASH dedi: 7 aldim memnunum çok iyi ve performanslı telefon. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun güle güle kullanın hangi renk aldınız
YellowFLAAASH dedi: 7 aldim memnunum çok iyi ve performanslı telefon. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun güle güle kullanın hangi renk aldınız
Marloxe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.966 Çözümler 7 20 Haziran 2018 #33 YellowFLAAASH dedi: 7 aldim memnunum çok iyi ve performanslı telefon. Genişletmek için tıkla... Telefonu suya sokmaya korkma bende de iPhone 7 var geçen suya soktum meraktan hiç bir şey olmadı şimdi denize gireceğim.
YellowFLAAASH dedi: 7 aldim memnunum çok iyi ve performanslı telefon. Genişletmek için tıkla... Telefonu suya sokmaya korkma bende de iPhone 7 var geçen suya soktum meraktan hiç bir şey olmadı şimdi denize gireceğim.
revolutıon..... Hectopat Katılım 24 Ağustos 2015 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2018 #34 Suya koymayın cihazı ip67 sertifikası var ama hiçbir marka kesin birşey demiyor dayanıklı diyor geçirmez demiyor onun için denemeyin bence
Suya koymayın cihazı ip67 sertifikası var ama hiçbir marka kesin birşey demiyor dayanıklı diyor geçirmez demiyor onun için denemeyin bence