nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.552 Çözümler 1 20 Mart 2023 #11 dlphnsea dedi: Aslında değişiyor genelde viper v2 pro daha çok hoşuma gitti tip olarak falan da muhtemelen alacağım ancak media markt dışında fiyatı çok yükseliyor Genişletmek için tıkla... Oradan niye almıyorsunuz? Alabileceğiniz en iyi yer orası aslında.
dlphnsea dedi: Aslında değişiyor genelde viper v2 pro daha çok hoşuma gitti tip olarak falan da muhtemelen alacağım ancak media markt dışında fiyatı çok yükseliyor Genişletmek için tıkla... Oradan niye almıyorsunuz? Alabileceğiniz en iyi yer orası aslında.
dlphnsea Kilopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 584 Çözümler 3 21 Mart 2023 #12 nazario9 dedi: Oradan niye almıyorsunuz? Alabileceğiniz en iyi yer orası aslında. Genişletmek için tıkla... Siparişi verdim ürünün gelmesini bekliyorum şimdi
nazario9 dedi: Oradan niye almıyorsunuz? Alabileceğiniz en iyi yer orası aslında. Genişletmek için tıkla... Siparişi verdim ürünün gelmesini bekliyorum şimdi