Arkadaşlar ana monitörüm 165Hz Monster 32 inch v1.2, monitörümden gayet memnunum, ikinci ekran için 3000 TL civarı bir monitör arıyorum, sadece bir şeyler okumalık ve tamamen ikincil olarak kullanmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum,
Benim bulduklarım;
Arkadaşlar ana monitörüm 165Hz Monster 32 inch v1.2, monitörümden gayet memnunum, ikinci ekran için 3000 TL civarı bir monitör arıyorum, sadece bir şeyler okumalık ve tamamen ikincil olarak kullanmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum,
Benim bulduklarım;
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Excalibur monitörü almamanız gerektiğinin sebebi;
1) İkinci ekran olarak kullanacaksınız. Bu yüzden görüntü kalitesinin iyi olması gerek fakat Excalibur monitörde görüntü kalitesi facia.
2) 200 Hz tepkimesi ne ulaşamıyorum. Monitörün tepkime süresi çoğu 144 Hz monitörden çok daha yüksek.
3) Monitörün ghosting oranı fazla.
Gamebooster monitörü almamanız gerektiğinin sebebi;
1) Marka kötü. İyi bir monitörü yok.
2) VA panel ve ghosting mevcut.
Samsung monitörü almamanız gerektiğinin sebebi;
1) Monitörün paneli çok ağır.
2) Monitör günümüze göre eski.