3000 TL'ye kadar monitör önerileri

Bütçe
2000-3000

Muhammed Tuncer

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ana monitörüm 165Hz Monster 32 inch v1.2, monitörümden gayet memnunum, ikinci ekran için 3000 TL civarı bir monitör arıyorum, sadece bir şeyler okumalık ve tamamen ikincil olarak kullanmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum,
Benim bulduklarım;

Önerilerinizle birlikte attıklarımı da değerlendirirseniz çok mutlu olurum, şimdiden teşekkür ediyorum.

İkinci monitörü oyun için kullanmayacağınıza göre renkleri, kontrastı güzel bir 75 Hz falan da alınabilir herhalde.

75 Hz monitörler hakkında yeterince araştırmam yok model öneremeyeceğim.

İkinci monitörü oyun için kullanmayacağınıza göre renkleri, kontrastı güzel bir 75 Hz falan da alınabilir herhalde.
hocam renklere çok takılmıyorum, 75hz kullanıyorum şu an ikincil olarak ve aşırı rahatsız edici. O yüzden bu şekilde almak istiyorum.

hocam renklere çok takılmıyorum, 75hz kullanıyorum şu an ikincil olarak ve aşırı rahatsız edici. O yüzden bu şekilde almak istiyorum.
Attıklarınız kötü. Tek tek açıklamamı isterseniz yazabilirim. Size önerim bu monitör olur:

hocam çok düz geldi bu, mümkünse benimkileri de yorumlar mısınız?

hocam çok düz geldi bu, mümkünse benimkileri de yorumlar mısınız?
Excalibur monitörü almamanız gerektiğinin sebebi;
1) İkinci ekran olarak kullanacaksınız. Bu yüzden görüntü kalitesinin iyi olması gerek fakat Excalibur monitörde görüntü kalitesi facia.
2) 200 Hz tepkimesi ne ulaşamıyorum. Monitörün tepkime süresi çoğu 144 Hz monitörden çok daha yüksek.
3) Monitörün ghosting oranı fazla.

Gamebooster monitörü almamanız gerektiğinin sebebi;
1) Marka kötü. İyi bir monitörü yok.
2) VA panel ve ghosting mevcut.

Samsung monitörü almamanız gerektiğinin sebebi;
1) Monitörün paneli çok ağır.
2) Monitör günümüze göre eski.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…