3000 TL'ye kadar monitör önerisi

H0melander

Centipat
Daha fazla  
3000TL bütçeyi aşmayacak şekilde oyun amaçlı monitör arıyorum. Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz monitör var mı?
İstediğim fiyat aralığında bu monitörü bulabildim. Galiba ghosting sorunlu bir ürünmüş. Yine de almaya değer mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

3000TL bütçeyi aşmayacak şekilde oyun amaçlı monitör arıyorum. Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz monitör var mı?
İstediğim fiyat aralığında bu monitörü bulabildim. Galiba ghosting sorunlu bir ürünmüş. Yine de almaya değer mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Dostum o Acer'i alma ASUS al arkadaşta vardı ghosting sorunu var.

Bu iyi bir seçeneğe benziyor. Bütçeyi de 200 TL arttırabilirim büyük ihtimal.
Casper Excalibur E238FHD G Monitör

Ekranı büyük gelir mi bilemem ama güzel monitör.
Bu da iyimiş 200hz diye belki alınır. Üstteki asus ile bu arasında hangisini önerirsiniz?
Almışken IPS panel alın. Ben VA aldım az da olsa pişmanım. Renkler IPS'e göre cansız ve ghosting var.
Bütçemi aşıyor maalesef hocam. Panelin kalitesi iyi olduğu sürece renk ve ghosting konusunda sorun olucağını sanmıyorum. Sırf IPS diye her VA panelden iyi olucak diye bir şey yok.

Hocam tekrar dediğim gibi ASUS TUF modelini öneririm. Ghosting veya herhangi bir kronik sorununa rastlamadım kullanıcıların yorumlarına göre. Tabii siz bilirsiniz.

Hocam tekrar dediğim gibi ASUS TUF modelini öneririm. Ghosting veya herhangi bir kronik sorununa rastlamadım kullanıcıların yorumlarına göre. Tabii siz bilirsiniz.
Hmm, anladım hocam. Büyük ihtimalle asus'a yöneleceğim. Parlaklığı 50 nit daha fazlaymış. Kontrastı da aynı şekilde biraz daha iyi. Hem de kullanmayacak olsamda hoparlörü varmış ne olur ne olmaz. Öneriniz için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı