3000 TL'ye kadar mouse önerisi

Bütçe
3000
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital
Uzun zamandır MSI Clutch GM08 modelini kullanıyorum; artık fazlasıyla ağır gelmeye başladı, kablosu da temassızlık yapıyor hafiften. O yüzden değiştirmeye karar verdim. Bütçem 3.000 TL'ye kadar çıkabilir, daha fazlası olmaz. El boyutum uzunluk olarak 17 cm, genişlik ise 9 cm civarı; tutuş şeklim ise palm grip.

Aklımda aslında iki üç model var; yine de farklı önerileri değerlendirebilirim.

Uzun zamandır MSI Clutch GM08 modelini kullanıyorum; artık fazlasıyla ağır gelmeye başladı, kablosu da temassızlık yapıyor hafiften. O yüzden değiştirmeye karar verdim. Bütçem 3.000 TL'ye kadar çıkabilir, daha fazlası olmaz. El boyutum uzunluk olarak 17 cm, genişlik ise 9 cm civarı; tutuş şeklim ise palm grip.

Aklımda aslında iki üç model var; yine de farklı önerileri değerlendirebilirim.

Murat senin bunu sormaman lazım aslında. O kadar konuların içindesin, ben ES21 Pro tercih ederdim. O kadar çıkmak istemem dersen buna da bakabilirsin:

Murat senin bunu sormaman lazım aslında. O kadar konuların içindesin, ben ES21 Pro tercih ederdim. O kadar çıkmak istemem dersen buna da bakabilirsin:

Siyah istenirse:

ES21'i ilk çıktığında satın alıp test ettiğimde Pre ve Post travel vardı. Hala var mı bilmiyorum fakat iyi araştırmanı öneririm.

Bloody T50 al 500 TL'ye HB satıyor hepsinden iyi mouse kızılötesi tıklama var
Adam 90 gram fare ağır geliyor diyor, gidip 150 gram fare öneriyorsun. Ayrıca sensör ve işlemcisi çok eski olduğu için rekabetçi oyunlarda yeterli olmayacak. Ama günlük kullanım için iş görür ağırlığını önemsemeyenler varsa.
Optik switch ve optik encoder kolay kolay bozulmaz.

Tabii ki rawm alınmalı bunlar arasından. 3000 bandında da en iyisi olur genel anlamda.

Siyah istenirse:

ES21 Pro en mantıklısı gibi gözüküyor ama L7 Air'in fiyatı çok cezbediyor; zaten çok oyun oynadığım falan yok, fazladan gereksiz para harcamak istemiyorum.

Bloody T50 al 500 TL'ye HB satıyor hepsinden iyi mouse kızılötesi tıklama var.

Kablolu istemiyorum hocam sıkıldım artık.

Adam 90 gram fare ağır geliyor diyor, gidip 150 gram fare öneriyorsun. Ayrıca sensör ve işlemcisi çok eski olduğu için rekabetçi oyunlarda yeterli olmayacak. Ama günlük kullanım için iş görür ağırlığını önemsemeyenler varsa.
Optik switch ve optik encoder kolay kolay bozulmaz.

Ama hocam kızıl ötesi tıklama var… 🫠

ES21 Pro en mantıklısı gibi gözüküyor ama L7 Air'in fiyatı çok cezbediyor; zaten çok oyun oynadığım falan yok, fazladan gereksiz para harcamak istemiyorum.

Bütçen de varsa iyisini al bence. L7 Air güzel de stok gelmiyor bir türlü.

Hocam çok bütçe ayırmak istemiyorsan GM80 Plus bile işini görür, tabi şekli seni bozar mı bilemedim ama beni çok rahatsız etmedi. L7 air stok gelirse onu al tabi de geldiği yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı