Daha fazla
L9x1 PixArt PAR2862 mcu ile geliyor ve 8K Hz destekliyor. L7 Air ise nordic 52833 mcu ile gekiyor ve 4K Hz destekliyor. Bunun disinda switchler farkli, L9x1 bu konuda da daha iyi. Yapı kalitesi olarak vb bir şey diyemeyecegim cunku L9x1 hakkinda en ufak bilgi yok bu konuda. Sanırsam kaplamasıda daha iyi ancak. L9x1 biraz daha buyuk bir mosue ayrıyeten.
Teşekkür ederim Kayra bey.
Teşekkür ederim kayra bey.
Geldi hocam çoktan, hatta driverla ilgili bir konu açmıştım geldiği gün.
Rehber: Aigo GM80/GM80 Plus ile nasıl Web driver kullanılır?
Herkese iyi Sosyaller, yakın zamanda elime geçen Aigo GM80 Plus faresi için kısa bir bilgilendirme yapmak istedim. Öncelikle almayı düşünen arkadaşlar için kısa bir özet geçeyim. Ben fareyi sırf kutusu için ve elimin altında yedek dursun diye aldım ama fiyatına oranla beni şaşırttı kalitesi...www.technopat.net
Evet donanım olarak bir tık geri ama yine makul seviyedeler hocam, sensör 3311 mcu da klasik beken. Ayrıca Pro modeli GameGaraj'ın kendi sitesinde indirimde, onu da alabilirsin. 3395 kullanıyor.
AIGO GM80 PRO 26000 DPI Mavi Kablosuz Gaming Mouse
AIGO GM80 PRO 26000â¯DPI Mavi Kablosuz Gaming Mouse ile oyun performansınızı bir üst seviyeye taÅıyın. 26000â¯DPI yüksek hassasiyetli optik sensör ile hızlı ve doÄru izleme saÄlar; FPS, MOBA ve rekabetçi oyunlarda üstün kontrol sunar. Kablosuz, Bluetooth ve 2.4â¯GHz USB baÄlantı...www.gamegaraj.com
Malzeme kalitesi de aşırı kötü değil bana göre, sıktığımda çok minimal bir esneme oluyor ama bunu fareyi kullanırken yapamıyorum, çünkü esnemesi için bayağı sıkmam gerekiyor. Benim için fiyatına göre gayet iyi ürün, sadece encoderın bir tık hissiyatı az geldi ama onu da normal karşıladım fiyatına göre.
Videoda gözüktüğü gibi bayağı sıktım, hatta masa titredi ama çok az miktarda esneme oldu. Bir de videonun sonunda gözüktüğü gibi yan tuşların altına bastırınca tuşları algılıyor ama bunu da yapmak için yine fazladan bastırmak gerekiyor. Yani normal bir şekilde kullanırken böyle bir sorun yaşamadım.
Kısacası genel anlamda bakarsak tabii ki malzeme kalitesi iyi değil ama ben her şeyi fiyatına göre değerlendiririm. Verdiğim 700 liraya göre iyi olduğunu düşünüyorum ve memnunum hocam.
Ama sana yeterli gelmez belki donanımı, malzeme kalitesi o konuda bir şey diyemem.
Dostum sen fareyi sadece internette gezinmek için kullanıyorsan sana diyebileceğim bir şey yok. Ama oyunlarda fare ağırlığının etkisi yok diyen birinin hayatında hiç hafif fare kullandığını düşünmüyorum.
Elime uyar mı hocam sizce hocam?
Son düzenleme: