Arkadaşlar yeni sistem topluyorum sadece PSU ve kasa da kararsız kaldım. AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS TUF Gaming 3070 var sitemde. 750W'lık bir PSU ve mesh bir kasa arıyorum. Maksimum 3000TL'ye kadar çıkabilirim. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler
En ucuz Galax Revolution 01 CG01AGBA4A0 ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Galax Revolution 01 CG01AGBA4A0 ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
High Power 750W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
En ucuz Aerocool Ore Saturn AE-ORS RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool Ore Saturn AE-ORS RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.239,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Zalman i3 Edge Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman i3 Edge Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.063,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu iki kasada dikkatimi çekti. Bu kasalar nasıldır