3000 TL'ye kadar router önerisi

emo16

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba hocalarım.
Huawei BE3 ve Keenetic Hopper AX1800 denedim, istediğim verimi alamadım.
Kablolu olarak alacağım Router'a 1000 Mbps hız ileteceğim ve bu hızı 5GHz kanalından Max performans verebilecek router önerinize ihtiyacım var.

Şu an aklımda.
TP-Link Archer BE230
TP-LINK Archer AX55 Pro
Xiaomi AX3000

Son düzenleme:
Merhaba hocalarım.
Kablolu olarak alacağım Router'a 1000 Mbps hız ileteceğim ve bu hızı 5GHz kanalından Max performans verebilecek router önerinize ihtiyacım var.

Şu an aklımda.
TP-Link Archer BE230
TP-LINK Archer AX55 Pro.

Bütçeni arttırıp bu routerı almanı ve OpenWrt kurup kullanmanı öneririm.

Bütçeni arttırıp bu routerı almanı ve OpenWrt kurup kullanmanı öneririm.

Hocam o kadar bütçe çıksam direk Keenetic Hero AX3000 serisini alırım da bütçe yok

Hocam o kadar bütçe çıksam direk Keenetic Hero AX3000 serisini alırım da bütçe yok.

Gene de işlemci farkı olurdu benim attığım routerın işlemcisi filogic 830 Hero AX3000'in ise filogic 820 işlemci gücü olarak aralarında bayağı fark var fiyat olarak Hero'nun 1200 TL daha pahalı olmasını saymıyorum bile.

Merhaba hocalarım.

Şu an aklımda.
TP-Link Archer BE230
TP-LINK Archer AX55 Pro
Xiaomi AX3000
Aralarında en iyisi BE230

Çekim gücü iyi değil diyorlar.

TP-Link'de şöyle bir ön yargılarım var kopmalar oluyor yorumlarına denk geldim ama performans olarak 900-950 arası performans beklentim var açıkçası

Gene de işlemci farkı olurdu benim attığım routerın işlemcisi filogic 830 Hero AX3000'in ise filogic 820 işlemci gücü olarak aralarında bayağı fark var fiyat olarak Hero'nun 1200 TL daha pahalı olmasını saymıyorum bile.

Hocam hopper AX3000'di aslında demek istediğim Hero değil :)

TP-Link'de şöyle bir ön yargılarım var kopmalar oluyor yorumlarına denk geldim ama performans olarak 900-950 arası performans beklentim var açıkçası.

Hocam hopper AX3000'di aslında demek istediğim Hero değil :)

Hopperda Hero ile aynı işlemciyi kullanıyor ve 2.5 gbit portu yok ayrıca kablosuz bağlantı hızı düşük.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı