3000 TL'ye kadar telefon önerisi

Bütçe
3000

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Arkadaşlar merhabalar, kullanmakta olduğum telefon bozuldu. Yenisini arıyorum, Huawei P20 Lite kullanıyordum. Bir telefonda aradığım özellikler:
  • Yüksek depolama yeri.
  • Kamerasının iyi olması.
Telefonda oyun oynamıyorum, kamerası iyiyse ve depolama yeri de fazlaysa kabulüm. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler şimdiden. @BERWAR hocam müsaitseniz sizin de önerilerinizi almak isterim.

P20 Lite modelinden bu fiyata kamera olarak değecek model göremiyorum açıkçası. M12 var kamera olarak daha iyi ama yonga olarak vasat. Realme C25s var donanım olarak daha güçlü ama kamera olarak M12 modelinden biraz daha geride kalıyor. Maalesef bu fiyattaki cihazlar artık alınası değiller pek.

@BERWAR yonga ne oluyor hocam? Ek olarak siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Önerdiğiniz üç cihazdan hangisini alırdınız?

@BERWAR anlıyorum. Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz hocam bu üç telefondan?

1650373592071.png

Hocam yanlış hatırlamıyorsam bunun kamerası için 48 MP demiştiniz de burada 13 MP olarak gözüküyor. ÖTV indirimine gelecek olursak da ÖTV indirimi geldiğinde muhtemelen enflasyon daha da yükselmiş olacak, telefon fiyatları da ona göre yükselecek tabii ki. Alım gücü iyileşmediği sürece adamakıllı indirim olacağını düşünmüyorum açıkçası hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı