3000 TL'ye kadar telefon önerisi

Bütçe
2000-3000 tl

newer1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben ikinci el uygun fiyatlı iyi bir telefon almak istiyorum.

Bana gereken gereksinimler:

2.2 GHz işlemci (Snapdragon olursa daha iyi olur)

4 - 8 arası RAM.

128 ve daha üstü depolama.

Tahminlerinizi yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 7'nin 128 GB'lık modelleri var ondan iyisini bulamazsınız bu fiyata

2.200TL'ye Galaxy S8 var, ekranı 1440x2960 ve işlemcisi de pek güçsüz değil (AnTuTu (v8) 237k). iOS sevmiyorsanız iPhone 7 tercih etmeyin, 1080 video bile izlenmez o ekranda..
belki iphone 6s plus

2.200TL'ye Galaxy S8 var, ekranı 1440x2960 ve işlemcisi de pek güçsüz değil (AnTuTu (v8) 237k). iOS sevmiyorsanız iPhone 7 tercih etmeyin, 1080 video bile izlenmez o ekranda.

S8 iPhone 7 kadar hızlı mı peki veya kamera olarak iyi mi?

S8 iPhone 7 kadar hızlı mı peki veya kamera olarak iyi mi?

Geekbench skorlarına odaklanmazsak evet, kamerada da aynı olduklarını düşünüyorum(ikisi de eski ve birisi de bir markanın düşük seviye giriş telefonu zaten. İkisinde de kameralar "idare eder" in üstüne çıkamaz) ama gece çekimlerinde S8 bir tık daha önde gibi.(izlediğim videoda tüm fotoğraflar oto ayarda çekilmişti ve ikisi de çok yakın performans sundular ama pro mod (manuel) çekimlerde s8 in daha iyi iş yapabildiğinden eminim, özellikle 3. parti uygulamalarla ana kamerada bile olmayan özellikler kullanabiliyorsun(aşırı uzun Pozlandırma (Exposure) gibi))

Ama bunlardan daha önemlisi telefonun boyutunun ideal olması ve bunun yanında gelen daha büyük ekran ve batarya. Bir de şimdi cihazlar eski olduğundan bataryalar da gerilemiş olabilir ama birinde ekran süresi daha uzun olsun diye kasıtlı yavaşlatma olmadığından S8 daha iyi gidebilir. Yine de illa iPhone olacaksa 6s+ un ekranı daha tolere edilebilir bir çözünürlükte ve bir ilanda 3K'nın altında gördüm

Bu arada cidden 1440x2960 nerede 750x1334 nerede, arkadaşın içerik tüketebildiği başka bir cihaz bilgisayar falan yoksa insan acı çeker o ekranda. Bir de daha güçlü işlemciye daha düşük çözünürlükte daha iyi oyun oynatabileceği gerçeği var IPhone'un ama eh, ben de istediğimde kendi J7 Prime'ımda çözünürlüğü rootla düşürüp genshin çalıştırabilmiştim ¯\_(ツ)_/¯

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı