Evet arkadaşlar başlıkta da yazgidim gibi klavye, mouse ve mouse pad alacagim bütçem klavye icin 1700, mouse icin 1000, mouse pad icinse maksimum 300TL. Benim kendi sectigim 3 tane ürün var onlarin linklerini de asagiya koyacagim eger onlar disinda bir oneriniz varsa soylerseniz mutlu olurum. Bu arada fareyi kesinlikle Wireless dusunuyorum kablolu mouse onermezseniz sevinirim.
Klavyeyi ise %60 veya %65 olarak dusunuyorum.
Klavye gereksiz pahalı ve kesinlikle HyperX marka klavyeye değmez.
GAMAKAY MK61 Tellerli Klavyeli Kablo Bağlı Mekanik Klavye Gateron Optical Switch Pudding Keycaps RGB 61 Tuşlu Sıcak Takılabilen Oyun Klavyesi Yeni Sürüm (önerim budur, 974TL'ye denk geliyor)
GamaKay K61 Mekanik Klavye 61 Tuşlar 60 Klavye Çalışırken Değiştirilebilir Type-C 3.1 Kablolu USB Yarı Saydam Cam Taban Gateron Anahtarı ABS İki Renkli Tuş Kapağı NKRO RGB Oyun Klavye
En kaliteli Switch'lerden kullanılıyor. Desteği ve garantisi ise Banggood, Amazon'dan daha iyi bir destek sağladığına çok eminim. Kendim deneyimledim iki tarafı da ve Banggood derim.
Ayrıca mouse pad ölçüsü hakkında yorum yaparsanız ona göre de öneririm. SteelSeries güzeldir fakat Corsair'lere de bakın, onlar da mükemmel ötesi.
Oncelikle teşekkür ederim, açıkçası HyperX'in çok da fazla olmasa da sadece yorumlarina ve incelemelerine baktim cogunlukla olumluydu o yuzden tercih etmeyi dusundum. Sizin attiginizida onceden gormustum aslinda aklimda vardi ama Banggood biraz aklimi karistiriyordu. Mouse pad icinse aklimda daha cok sadece farenin altina gelecek sekilde yani 45x40 veya 50x40 gibi boyutlar var.
Seçtiğiniz ürünler fena değil. QCK değiştiririm ben, https://www.akakce.com/mouse-pad/en...tealth-glrg-xl-stealth-fiyati,2075441676.html
Buna bakılabilir. Ben olsam şöyle yapardım.
Mouse,
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz 2.4GHzWireless Lightweight ~63g PixArt PAW3370 Sensör Kailh GOOptical Switchler En Gelişmiş Kailh GO Optical Switchler XM2we, Kailh'in 2022 boyunca aldığımız geri bildirimlere göre optimize edilen en son sürümü olan Kailh GO optik anahtarlarına...shop.connectgame.com.trMouse çok gelir ise,[US$61.99~65.99] GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 61 Tuş Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavye Yeni Sürümtr-m.banggood.com
Buna bakılabilir, belki dış yüzeyi kötüdür birazcık. Almaya engel değil.DARMOSHARK M3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASI En yüksek kalibreli optik sensöre sahip yepyeni, yüksek performanslı Darmoshark M3 oyun faresi ile tanışın. Üç modlu bağlantı özelliği sayesinde istediğiniz herhangi bir kaynağa zahmetsizce bağlayabilirsiniz. Kaihua'nın en yeni ve özellikle modifiye edilmiş GM8.0 black mamba...shop.connectgame.com.tr
Hocam Banggood için aklınız karışmasın, incelemem mevcut isterseniz inceleyin bakın. Kötü bir deneyim asla yaşatmıyor ve hakkınızı çok fazla koruyor Banggood. İnceleme linki.
Türkiye direkt posta olanı seçmek lazım sanırım.Onerileriniz icin teşekkür oderim. Klavye hosuma gitti, evet ilk mouse butcemi asiyor. Ve benim Razer'i tercih etme sebebim pille calisiyor olmasi bu da uzun sure kullanim sagliyor bana, cok fazla oyun oynayan biriyim o yuzden zirt pirt sarja takmak istemiyorum.
Peki kargoda hangisini secmek dogru olan? Onceden alisveris yapmistim ama hatirlamiyorum.Eki Görüntüle 1724541
Onerileriniz icin teşekkür oderim. Klavye hosuma gitti, evet ilk mouse butcemi asiyor. Ve benim Razer'i tercih etme sebebim pille calisiyor olmasi bu da uzun sure kullanim sagliyor bana, cok fazla oyun oynayan biriyim o yuzden zirt pirt sarja takmak istemiyorum.
Peki kargoda hangisini secmek dogru olan? Onceden alisveris yapmistim ama hatirlamiyorum.Eki Görüntüle 1724541
Türkiye Direkt posta evet, onu seçmeniz gerekiyor.Türkiye direkt posta olanı seçmek lazım sanırım.
Türkiye direkt posta evet, onu seçmeniz gerekiyor.
Sessiz switch için black de alınır yellow v2'de. Yellow v2 daha tatmin edicidir fakat tıklayınca da hafif geri bildirim olsun derseniz brown alın. Fiyat farkına kesinlikle değer yellow v2.Peki siz Switch olarak hangisini onerirsiniz? Yellow'da bir miktar fiyat farki var ve ben sessiz bir Switch istiyorum.