3000 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
3000

Ardisos

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşalr şu anda kullandığım klavye bayağı kötü. 3000 TL falan para ayarlarım. Klavye alacağım. Mekanik olsun. FPS oyunu oynayacağım, çoğunlukla CS2. Ne önerirsiniz? Bilindik bir marka olursa iyi olur klavye.

Ajazz AK820 Pro Mekanik Klavye kendim de aktif olarak kullanıyorum kablosuz ayrıca istersen kablolu da kullanabiliyorsun ekran var klavye de sesi de inanılmaz güzel kesinlikle öneririm

Ajazz AK820 Pro Mekanik Klavye kendim de aktif olarak kullanıyorum kablosuz ayrıca istersen kablolu da kullanabiliyorsun ekran var klavye de sesi de inanılmaz güzel kesinlikle öneririm
Monster Pusat K3 pro öneririm, bende kullanıyorum güzel bir Klavye, hem Red Switch Klavye için özellikleri göz önüne alınınca fiyatıda uygun, Hepsiburada da Monster ın Kendisinden 1900tl ye var şu anda. Fiyatı yüklemiş biraz, ben 3 ay önce 1500 E almıştım

CS için manyetik olayı harika olurdu hocam. Öyle uyguna satıldı ki stoklar tükenmiş baya bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…