kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.725 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:37 #21 rastgele bir fakir dedi: MCHOSE jet 75 manyetiğin beyaz olanları 3300 müş onu alacağız. Genişletmek için tıkla... Hissiyat ve ses onemliyse onermem. Kailh God switch versiyonu az biraz iyi ancak, Starbust ses ve hissiyat olarak kotu.
rastgele bir fakir dedi: MCHOSE jet 75 manyetiğin beyaz olanları 3300 müş onu alacağız. Genişletmek için tıkla... Hissiyat ve ses onemliyse onermem. Kailh God switch versiyonu az biraz iyi ancak, Starbust ses ve hissiyat olarak kotu.
rastgele bir fakir Decipat Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:56 #22 kxy dedi: Hissiyat ve ses onemliyse onermem. Kailh god switch versiyonu az biraz iyi ancak, starbust ses ve hissiyat olarak kotu. Genişletmek için tıkla... Sesi tam olarak nasıl ki blue switch gibi ateş ediyor mu yoksa farklı bir olay mı?
kxy dedi: Hissiyat ve ses onemliyse onermem. Kailh god switch versiyonu az biraz iyi ancak, starbust ses ve hissiyat olarak kotu. Genişletmek için tıkla... Sesi tam olarak nasıl ki blue switch gibi ateş ediyor mu yoksa farklı bir olay mı?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.725 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:00 #23 rastgele bir fakir dedi: Sesi tam olarak nasıl ki blue switch gibi ateş ediyor mu yoksa farklı bir olay mı? Genişletmek için tıkla... 2. Dakikaya alıp dinleyebilirsin. Amacin sadece rekabetci oyunlar degilse manyetige yaklasma bile. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
rastgele bir fakir dedi: Sesi tam olarak nasıl ki blue switch gibi ateş ediyor mu yoksa farklı bir olay mı? Genişletmek için tıkla... 2. Dakikaya alıp dinleyebilirsin. Amacin sadece rekabetci oyunlar degilse manyetige yaklasma bile. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
rastgele bir fakir Decipat Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:03 #24 kxy dedi: 2. Dakikaya alıp dinleyebilirsin. Amacin sadece rekabetci oyunlar degilse manyetige yaklasma bile. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sesi o kadar da kötü değilmiş ben daha kötü beklemiştim ve evet amacım sadece Online oyunlar.
kxy dedi: 2. Dakikaya alıp dinleyebilirsin. Amacin sadece rekabetci oyunlar degilse manyetige yaklasma bile. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sesi o kadar da kötü değilmiş ben daha kötü beklemiştim ve evet amacım sadece Online oyunlar.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.725 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:04 #25 rastgele bir fakir dedi: Sesi o kadar da kötü değilmiş ben daha kötü beklemiştim ve evet amacım sadece Online oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hissiyatinin iyi olmamasi sizin icin sorun degilse alabilirsiniz.
rastgele bir fakir dedi: Sesi o kadar da kötü değilmiş ben daha kötü beklemiştim ve evet amacım sadece Online oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hissiyatinin iyi olmamasi sizin icin sorun degilse alabilirsiniz.
rastgele bir fakir Decipat Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:06 #26 kxy dedi: Hissiyatinin iyi olmamasi sizin icin sorun degilse alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam konudan bağımsız ilk kez beyaz setup hevesi geldiğinde sizinle konuşmuştum şu anda beyaz setup toplarken hala yardımınızı alıyorum
kxy dedi: Hissiyatinin iyi olmamasi sizin icin sorun degilse alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam konudan bağımsız ilk kez beyaz setup hevesi geldiğinde sizinle konuşmuştum şu anda beyaz setup toplarken hala yardımınızı alıyorum